GastroPan Sponsorizare Talon de acces Catalog Gastropan 2017

Média

Expoziţia anului 2013 se apropie: furnizori din 24 de ţări expun la GastroPan!

Expozitia anului 2013 se apropie: furnizori din 24 tari expun la GastroPan!
GASTROPAN 2013 marcheaza o crestere importanta atât ca suprafata de expunere, cât si ca numar de expozanti si vizitatori.

Cel mai important eveniment autohton dedicat pietei de panificatie, cofetarie si alimentatie publica se apropie de start. La expozitia GastroPan vor expune furnizori de echipamente si ingrediente de talie mondiala, din 24 de tari ale lumii. Aflati care sunt tarile reprezentate la târgul care va contribui consistent la dezvoltarea afacerilor din domeniu.

Cifrele care indica evolutia expozitiei GastroPan sunt surprinzatoare în contextul economic actual. Cresterea cu 70% a suprafetei de desfasurare, pâna la 10.000 mp, arata interesul furnizorilor fata de potentialul pietei autohtone de profil. Peste 120 de expozanti din 24 tari si-au rezervat deja standurile în cadrul evenimentului, numarul de vizitatori fiind estimat la 20.000 de specialisti.

Vizitatorii GastroPan 2013 vor avea sansa de a profita astfel de ofertele celor mai importanti furnizori de solutii din România, dar şi a furnizorilor de top din tari precum Anglia, Austria, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Italia, Norvegia, Olanda, Polonia, Republica Moldova, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, S.U.A., Suedia, Turcia si Ungaria. Expozantii promit întreaga gamă de soluţii dedicate brutariilor, cofetariilor, restaurantelor sau cafenelelor. Majoritatea vor susţine la standurile proprii programe demonstrative în cadrul carora vizitatorii vor putea experimenta modul de functionare al celor mai noi utilaje si aplicatiile celor mai eficiente ingrediente si metode de lucru. AICI puteti afla ce solutii vor fi expuse la standuri. Daca doriti sa expuneti la GastroPan puteti profita de ultimele spatii ramase libere. Click AICI pentru a rezerva un stand!

Expozitia se desfasoara în perioada 11-14 aprilie 2013, la noul centrul expozitional din localitatea Pantelimon - Ilfov. Accesul va fi gratuit pentru vizitatorii înregistrati. Pentru a vizita expozitia completati formularul de AICI.

Pentru detalii vizitati pagina www.gastropan.ro sau apelati numarul 0266-219.392, 0733-313.043.

Создание сайта