GastroPan Sponsorizare Talon de acces Catalog Gastropan 2017

Média

2014. GastroPan kiállítás- Románia, Brassó

GASTROPAN 2014 mai aproape de specialiştiA 2014. év legfontosabb sütőipari, cukrászati és vendéglátó-ipari szakkiállítása április 4-6 között kerül megrendezésre, ezúttal az ország egyik gazdasági és turisztikai központjában - Brassóban. A GastroPan kiállítás az egyetlen olyan szakmai találkozóhely, ahol a piaci szereplők találkozhatnak, szakmai tapasztalatcseréket folytathatnak, és új innovációkkal fejleszthetik vállalkozásaikat.

A szervezők által végzett felmérés szerint, a Brassóban megrendezésre kerülő kiállítás megfelel a nagy beszállítók igényeinek, ugyanis a nagy GastroPan kiállítás 2 évente kerülne megrendezésre Bukarestben, a nemzetközi kiállítások mintájára. A GastroPan Brassó - pedig lehetőséget nyújtana a sütő-, cukrász és vendéglátóiparban dolgozóknak arra, hogy napirenden legyenek a szakmák legújabb trendjeiről, fejlesztéseiről, újdonságairól.

Meghívjuk önöket a hatodik alkalommal megrendezésre kerülő GastroPan kiállításra Brassóba, ahol megismerhetik a szakterületek legújabb újdonságait, szakmai bemutatókon vehetnek részt és a beszállítók ajánlatait, termékeit, szolgáltatásait ismerhetik meg, Románia legnagyobb szakmai seregszemléjén.Создание сайта Создание сайта