GastroPan Sponsorizare Talon de acces Catalog Gastropan 2017

Média

Új ötletek a szakmai üzletek fejlesztéséhez

Néhány év stagnálás után, a sütőipar, cukrászat és vendéglátóipar piaca növekedési tendenciát mutat, ehhez hozzájárulva a jó gabonatermés és az áfa csökkentése is. Ezeket a lehetőségeket, kihasználva a termelők és forgalmazók csak nyerni tudnak.

Idei pentru dezvoltarea afacerilorAzon termelők, akik piaci részesedésüket növelni szeretnék, már felfedezték a változatos termék kínálat előnyeit, különös tekintettel a prémium termékek gyártását, melyeknek magasabb a hozzáadott értékük. Aktuális trend a termelők által létrehozott saját üzletlánc, valamint a saját hálózatuk fejlesztése is.
Idei pentru dezvoltarea afacerilor
Ugyanakkor, a szakemberek új, jövedelemtermelő üzleti lehetőségeket látnak a fagylaltozók, csokoládéboltok, kávézók, gyorsétkezdék stb. létrehozásásban. A berendezéseket, felszereléseket, eszközöket és alapanyagokat forgalmazó cégek időben felismerték ezeket az új tendenciákat, így már minden üzleti vállalkozásnak megfelelő megoldást tudnak ajánlani.

IDE kattintva megtudhatják, milyen újdonságokat láthatnak a 2014. GastroPan kiállításon Brassóban.
 
Bővebb információkért hívják a szervezőket a +40266-219392 vagy a +40733-313043 telefonszámokat vagy írjanak az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Szakmai versenyek és bemutatók

A kiállítás keretén belül szervezett szakmai bemutatók minden alkalommal több ezer látogatót vonzottak, egyik erőssége a GastroPan kiállításnak. Pékeknek, cukrászoknak és szakácsoknak megszervezett szakmai versenyek igazi impulzust váltottak ki a szakma piacán. Ezek a versenyek új termékek megjelenését, valamint a szakemberek kreativitását és művészi adottságait fejlesztik.

A GastroPan kiállítás látogatói nagyon fontosnak és hasznosnak találják a szakmai tapasztalatokkal rendelkező pékek, cukrászok és szakácsok által tartott szakmai programokat, bemutatókat. A kiállítók standjainál tartott bemutatókon kívül, belföldi és nemzetközi szakemberek, az egész kiállítás ideje alatt, szakmai bemutatókat tartanak a nagyközönségnek.
CONCURSURI şi DEMONSTRAŢII CONCURSURI şi DEMONSTRAŢII CONCURSURI şi DEMONSTRAŢII


Ezek közül megemlítjük az alábbiakat:

  • virág és figuraformázás icing-ból (cukorpasztából)
  • a kézműves fagylaltkészítés technikái
  • cukor, csokoládé művészi munkák készítése, zöldség és gyümölcs faragás
  • valódi csokoládé felhasználása a cukrászatban
  • új lehetőségek a tortadíszítésben
  • sütőipari és cukrászati bemutatók

… és még sok más bemutató.

Bővebb információkért keresse a szervezőket: +40266-219392 vagy írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Dátum és helység

2014. GastroPan kiállítás- Románia, Brassó

DÁTUM: 2014 ÁPRILIS 4-6
HELYSZÍN: BRASOV, BUSINESS PARK
CÍM: BRASOV, IONESCU CRUM UTCA  1 SZÁM

 


View Larger Map

A GastroPan kiállítás Dél-Kelet Európa egyik legnagyobb sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari szakkiállítása. A 2014-es év legfontosabb sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari szakkiállítása április 4-6 között kerül megrendezésre Romániában, Brassóban.

A GastroPan kiállítás Romániában az egyetlen olyan szakmai találkozó ahol a piaci szereplők tapasztalatcseréket folytathatnak, és új innovációkkal fejleszthetik vállalkozásaikat.

A 2013 tavaszán Bukarestben megrendezett esemény több mint 20.000 szakmai látogatót, 24 országból 140 beszállítót vonzott, 2014-ben a kiállítás Brassóba költözik, az egyik legnagyobb és gazdaságilag legfejlettebb romániai városba.

Bővebb információkért keresse a szervezőket:
+4 0266 219 392 vagy írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Tematikák - 2014. GastroPan: mit állítanak ki a beszállítók?

A szakkiállításon résztvevő beszállítók a látogatóknak bemutatják a legújabb termékeiket és innovatív technológiájukat, termék kóstoltatással és élő bemutatókkal ismertetik meg az érdeklődőkkel a legújabb üzleti megoldásokat és terveket. A kiállítás standjain megtalálható a romániai beszállítók ajánlatai, valamint a GastroPan-on első alkalommal résztvevő, sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari, nagy múlttal rendelkező, külföldi beszállítók kínálata is.

INNOVATION SUPPORTS DEVELOPMENT GastroPan-2013-Canon-Day2-IMG 1219 GastroPan-2013-Canon-Day2-IMG 1443
INNOVATION SUPPORTS DEVELOPMENT GastroPan-2013-Canon-Day2-IMG 1245 GastroPan-2013-Canon-Day2-IMG 1278

A GastroPan – Brassó szakkiállítás fő tematikái:
• sütőipari és cukrászati gépek, felszerelések és berendezések
gazdaságos és kompakt tészta formázó és sütő gépsorok
száraztészta, keksz és aprósüteményt előállító gépek
alapanyagok, nyersanyagok és segédanyagok a sütőiparban
• sütőipari és cukrászati fogyóeszközök, tartozékok és kellékek
• előre gyártott, és – fagyasztott termékek
mintaboltok, kávézók és cukrászdák bútorzata és berendezései
• termékbemutató pultok és polcok valamint hűtő berendezések
kézműves fagylalt és a fagylalt gyártásához szükséges megoldások
• a kézműves csokoládé gyártásához szükséges felszerelések, tartozékok és alapanyagok
energia takarékos megoldások, szellőztetés és légkondicionálás
ipari tisztítás és higiéniai megoldások
• laboratóriumi és mérő műszerek
• gyártási, logisztikai és eladási menedzsment informatikai rendszerek
• a vendéglátóipari bútorzat, felszerelések és tartozékok
• italok, kávék és kávé készítő berendezések és megoldások ezek fogyasztására
csomagoló technológiák, anyagok és kellékek
hűtő és kelesztő technológiák és berendezések
kereskedelmi járművek, haszongépjárművek és járművek rakodóterének átalakítása
• szolgáltatási, eladási és logisztikai professzionális megoldások stb.

Bővebb információkért lépjen kapcsolatba a szervezőkkel: Telefon +40266-219392, Mobil +40733-313043 vagy írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

2014. GastroPan kiállítás- Románia, Brassó

2014. GastroPan kiállítás- Románia, BrassóA GastroPan kiállítás Dél-Kelet Európa egyik legnagyobb sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari szakkiállítása. A 2014-es év legfontosabb sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari szakkiállítása április 4-6 között kerül megrendezésre Romániában, Brassóban.

A GastroPan kiállítás Romániában az egyetlen olyan szakmai találkozó ahol a piaci szereplők tapasztalatcseréket folytathatnak, és új innovációkkal fejleszthetik vállalkozásaikat.

A 2013 tavaszán Bukarestben megrendezett esemény több mint 20.000 szakmai látogatót, 24 országból 140 beszállítót vonzott, 2014-ben a kiállítás Brassóba költözik, az egyik legnagyobb és gazdaságilag legfejlettebb romániai városba.

Bővebb információkért keresse a szervezőket:
+4 0266 219 392 vagy írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.
Создание сайта Создание сайта