GastroPan Sponsorizare Talon de acces Catalog Gastropan 2017

Média

Új ötletek a szakmai üzletek fejlesztéséhez

Néhány év stagnálás után, a sütőipar, cukrászat és vendéglátóipar piaca növekedési tendenciát mutat, ehhez hozzájárulva a jó gabonatermés és az áfa csökkentése is. Ezeket a lehetőségeket, kihasználva a termelők és forgalmazók csak nyerni tudnak.

Idei pentru dezvoltarea afacerilorAzon termelők, akik piaci részesedésüket növelni szeretnék, már felfedezték a változatos termék kínálat előnyeit, különös tekintettel a prémium termékek gyártását, melyeknek magasabb a hozzáadott értékük. Aktuális trend a termelők által létrehozott saját üzletlánc, valamint a saját hálózatuk fejlesztése is.
Idei pentru dezvoltarea afacerilor
Ugyanakkor, a szakemberek új, jövedelemtermelő üzleti lehetőségeket látnak a fagylaltozók, csokoládéboltok, kávézók, gyorsétkezdék stb. létrehozásásban. A berendezéseket, felszereléseket, eszközöket és alapanyagokat forgalmazó cégek időben felismerték ezeket az új tendenciákat, így már minden üzleti vállalkozásnak megfelelő megoldást tudnak ajánlani.

IDE kattintva megtudhatják, milyen újdonságokat láthatnak a 2014. GastroPan kiállításon Brassóban.
 
Bővebb információkért hívják a szervezőket a +40266-219392 vagy a +40733-313043 telefonszámokat vagy írjanak az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.
Создание сайта Создание сайта