Egyre több kiállító foglal standot a 2020-as GastroPan kiállításra

A sütőipar, cukrászat és vendéglátóipar legnagyobb Délkelet-európai szakmai kiállításának szervezői Erdély legnagyobb kiállítási csarnokát biztosítják a kiállítók és látogatók számára. Az Expo Arad három kiállítási csarnokában épített standokon bemutatásra kerülnek a szakma legújabb gépei, innovatív berendezései és technológiái, valamint alapanyagok, eszközök, kiegészítők és fogyótermékek.

Image

A szakma leghatékonyabb üzleti eseménye

A GastroPan az évek során a szakma leghatékonyabb üzleti találkozójává vált, ahol a beszállítók értékesíthetik a megoldásaikat, míg a termelők és a vállalkozók kipróbálhatják és összehasonlíthatják a piaci berendezéseket, alapanyagokat és technológiákat. A kiállításon tett látogatás döntő fontosságú lehet a szakma vállalkozói és termelői számára, akik berendezések, eszközök, alapanyagok és más megoldások és technológiák beszerzését tervezik. Ez az esemény lehetőséget nyújt számukra, hogy megnézzék és kipróbálják az elérhető megoldásokat, összehasonlíthatják a piaci ajánlatokat, és így eldönthetik, hogy melyik a legalkalmasabb megoldás a vállalkozásuk számára.
Image
Image

Előnyök kiállítóknak és a látogatóknak egyaránt

A GastroPan kiállításon való részvétel megtérülő beruházás mindkét fél számára - egyrészről a beszállítók számára, akik kiállítják a standokon a megoldásaikat, másrészről a vállalkozók és szakemberek számára, akik az eseményre látogatnak. A piac beszállítói itt kapcsolatba léphetnek a termelők és vállalkozók többezer döntéshozó vezetőjével, míg a szakmabeli látogatók számára elérhetővé válik a számos gép, kiegészítő, eszköz és alapanyag. Ugyanakkor, ezzel egyidőben, számos bemutatón lehetnek jelen, részt vehetnek számos versenyen, előadáson és workshopon.
Image

Kik látogatnak el a kiállításra?

A legfontosabb szakmai eseményre több tízezer szakember, vállalkozó és üzletember szerepel, akik ipari és kézműves pékségeket, cukrászdákat, sütődéket, fagylaltozókat, csokoládéműhelyeket, száraztészta-, teasütemény vagy kekszgyárakat, vendéglőket, szállodákat, bárokat és kávézókat képviselnek, és névre szóló meghívót kaptak a kiállításra. Az előző évekhez hasonlóan, a 2020-as kiállítás körülbelül 20.000 látogatót vár. Az előző, a 11. kiállításon 20.926 látogató fordult meg.
Image

Miért látogatják meg minden évben a szakemberek a GastroPan Nemzetközi Kiállítást?

A kiállításra látogató szakemberek innovatív megoldásokat keresnek a vállalkozásuk számára és a kiállítás ideális lehetőséget nyújt arra, hogy kipróbálhassák és élőben láthassák a berendezések működését, az éppen piacra dobott termékek elkészítésének módját, vagy éppen arra, hogy részt vegyenek a világhírnévnek örvendő cukrászok és séfek workshopjain.

Image

Miért térnek vissza minden évben a kiállító cégek a kiállításra?

Természetesen azért térnek vissza a kiállítók a GastroPan kiállításra, mert elérik a kiállítástól várt eredményeket és a becsült eladási célkitűzéseiket. A márkanév ismertségének növelése, a kapcsolati háló építésének lehetősége szintén két olyan ok, amelyet gyakran említenek a kiállítók a visszajelzéseikben, ugyanis a GastroPan alkalmat ad arra, hogy népszerűsítsék vállalkozásaikat a szakmabeliek körében.

A GastroPan 2020 standjainak foglalása a jelentkezés sorrendjében történik. Azon beszállítók, akik időben foglalnak kiválaszthatják a még szabad standok közül a legelőnyösebbeket.

 

Ha Ön megoldásokat vagy technológiákat kínál a sütőipar, cukrászat vagy a vendéglátóipar számára és szeretne standot foglalni a 2020-as Nemzetközi GastroPan Kiállításra, kérjük érdeklődjön a kiállítás szervezőinél:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +40733 313 043, +40733 313 042.

Image