A világ csodái cukorpasztából és csokoládéból a GastroPan 2020 kiállításon

A legjelentősebb és legnagyobb pékipari, cukrászati és vendéglátóipari újdonságok és tehetségek versenyére 2020. március 12-14 között, Romániában, Aradon, az Expo Arad kiállítási központban kerül sor, a GastroPan kiállítás keretein belül. A GastroPan Délkelet-Európa legfontosabb nemzetközi kiállítása, melyet a pék- és sütőipar, a fagylaltkészítés, cukrászat, kávé, gasztronómia és vendéglátóipar szakemberei számára szerveznek. A következő linkre kattintva: https://bit.ly/2r44xJj a 2019-es GastroPan kiállításról láthatnak egy rövid összefoglalót. A 9 versenyszám 3 fő kategóriába van sorolva, melyeken többek között 2020 Év Ipari és Kézműves Kenyerét és 2020 Év Tortáját is díjazzák. A pontozás során kiemelt szempont lesz a versenyzők kreativitása, és erőteljes hangsúlyt fog kapni az ízvilágra, állagra, dekorációra, felszolgálásra és látványra vonatkozó aktuális trendek bemutatása.

A versenyzők teljesítményét oklevelekkel, kupákkal, érmekkel valamint a szponzorok által felajánlott díjakkal fogják jutalmazni, továbbá azon vállalkozásokat és cégeket, akiket képviselnek a versenyzők ingyenesen népszerűsítenek úgy a nyomtatott szakmai sajtóban, mint a kiállításon jelenlévő sajtóorgánumok csatornáin keresztül. A GastroPan 2020 versenyeire február 20-ig lehet jelentkezni a szervezőknél: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +40756-610883.

VERSENYSZÁMOK ÉS KATEGÓRIÁK MELYEKRE JELENTKEZNI LEHET

A CUKRÁSZ kategória versenyeire március 12-én, csütörtökön kerül sor. A 2020 Év Tortája versenyszámban az őshonos gyümölcsökből készített torták készülnek. A másik két versenyszám a cukorpasztából és csokoládéból készült művészi alkotásoké, melyek tematikája A Világ Csodái.

A PÉK-PÉKSÜTEMÉNY kategória versenyei március 13-án, pénteken lesznek. Idén is mind a kézműves, mind az ipari pékségeknek megadatik a lehetőség, hogy elnyerjék a 2020 Év Kenyere trófeát ki-ki a maga versenykategóriájában, a napi kenyértermelés mennyiségének és módjának függvényében. Két külön versenykategóriában lehet jelentkezni a díj elnyeréséért: kézműves és ipari módon készült kenyerek kategóriáiban. Szintén a Pék-Péksütemény kategóriában a versenyzők összemérhetik tudásukat a legjobb gluténérzékeny gyerekek számára készített péksütemény, illetve a legszebb kenyértésztából készült művészi alkotás elkészítésével. A kenyértésztából készült művészi alkotások kategória tematikája A Jövő Városai.

A GASZTRONÓMIA kategória versenyei március 14-én, szombaton kapnak teret. A szakácsok különleges kulináris fogások készítésében fognak egymással versenyezni, egy másik versenyszámban az ételszobrászatban jeleskedők fognak megmérkőzni, gyümölcsből és zöldségből készült művészi alkotásokkal, melyeknek tematikája az Esküvő.

MÉG VAN LEHETŐSÉG STANDFOGLALÁSRA

A GastroPan kiállításon való részvétel a lehető leghatékonyabb és legegyszerűbb módja a nemzetközi beszállítók és a romániai pékipar, cukrászat és vendéglátás szakemberei közti új üzleti kapcsolatok építésének. Egy stand foglalása a beszállítók számára remek lehetőség arra, hogy kapcsolatba lépjenek a több mint 20.000 látogatóval, meghívott szakemberrel és bemutassák nekik vállalkozásukat, termékeiket. A standok foglalása gyors ütemben halad, viszont az érdekeltek még foglalhatnak kiállítófelületet a következő számon: +40733 313 043, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

További információkért, részletekért kérjük, látogassa meg weboldalunkat: www.gastropan.ro, itt megtekintheti az előző évi kiadásokról készült fotógalériánkat is.

Ha Ön a pékipar, cukrászat és vendéglátás területein alkalmazott eszközök és felszerelések beszállítója, vagy gyakorlati megoldásokat és technológiákat kínál ezekben az ágazatokban, és standot szeretne foglalni a GastroPan 2020 Nemzetközi Kiállításra kérjük, hívja a szervezőket a következő számon: +40266-219.392, +40733-313.043, vagy szándákát jelezze a következő e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.