A GastroPan kiállítás új dátuma: 2021. MÁRCIUS 11-13

A koronavírus elterjedése következtében kialakult helyzet miatt bevezetett romániai és külföldi megszorítások okán, a szervezők kiállítókkal, látogatókkal és más érintett partnerekkel folytatott egyeztetéseit követően az a közös döntés született, hogy a GastroPan Nemzetközi Szakmai Kiállítást 2021 tavaszára halasztják.

A GASTROPAN KIÁLLÍTÁS ÚJ IDŐPONTJA: 2021. MÁRCIUS 11-13

A 12. Nemzetközi GastroPan Kiállításra márciusban, az Expo Arad kiállítási központban, Romániában került volna sor, melyet aztán júniusra halasztottak a járvány kitörése miatt. Ezután a zárt térben megrendezett kiállításokra és vásárokra vonatkozó megszorítások megtartása miatt, valamint a résztvevők egészségének illetve a kiállítók és látogatók vállalkozásainak védelme érdekében a szervezők kénytelenek voltak ismét elhalasztani a kiállítást, ezúttal 2021 tavaszára. Idén a kiállítás 150 kiállítót vonzott volna és látogatók ezrei vettek volna részt a kiállításon, mindannyian sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari szakemberek Romániából és több más országból is. A kiállítás új időpontján is ugyanennyi résztvevőre számítanak.

GPnewdatewebhu

Ez egy olyan helyzet, amelyet nem tudunk befolyásolni és amelyhez mindannyiunknak alkalmazkodni kell. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani kiállítóinknak és partnereinknek a tárgyalások során tanúsított megértésükért, melynek eredményeképpen sikerült közös megegyezésre jutnunk a kiállítás halasztását illetően. A kiállítás jövőre halasztása lehetővé teszi a rendezvény sikerességének megtartását a célcsoport vállalkozásainak szempontjából, és ugyanakkor elegendő időt biztosít ahhoz, hogy a járvánnyal együtt járó kockázatok a minimálisra csökkenhessenek.” – mondta Jakab Boróka, a GastroPan projektmenedzsere.

 A GastroPan Közép- és Délkelet-Európa legnagyobb sütőipari, cukrászati, fagylaltipari, kávés és vendéglátóipari szakmai kiállítására. További információkért, részletekért kérjük, látogassa meg weboldalunkat: www.gastropan.ro, itt megtekintheti az előző évi kiadásokról készült fotógalériánkat, videókat is.