De ce sa participi la Concursurile GastroPan?

De ce să participați la Concursurile GastroPan?

Competiţiile din cadrul evenimentului ajută producătorii cu idei de diversificare a produselor, marcând tendinţele de pe piaţă şi crescând notorietatea producătorilor din domeniu.

Cum vă ajută titlul de Produs al Anului?

Încrederea consumatorilor faţă de un anumit producător poate creşte considerabil dacă producătorul respectiv îşi adjudecă titlul de „Pâinea Anului”, de exemplu. Acest titlu poate fi folosit inspirând un plus de valoare întregii palete de produse. La fel pot fi utilizate pentru promovare şi marketing medaliile, cupele şi diplomele câştigate, ele având girul unui juriu format din cei mai buni specialişti români şi străini din domeniu.

Dacă nu vă clasaţi pe podium, aveţi de câştigat?

Categoric da. Produsele finite prezentate la GastroPan atrag cei mai mulţi vizitatori, dar şi reprezentanţi ai presei. După jurizarea concursurilor, toate produsele vor rămâne expuse pe toată perioada expoziţiei, producătorii acestora având şansa de a le promova în rândul vizitatorilor prin campanii de degustare. Organizatorii vor impune o taxă doar pentru pliante, broşuri de prezentare, rollup-uri.