Sponsorizare Concurs GastroPan

Sponsorizare Concurs GastroPan

Concursurile GastroPan, evenimente care se desfășoară în timpul expoziției cu același nume, sunt cunoscute de specialiștii români ca locul în care se vor seta trendurile pentru anul care începe și locul în care experți români și internaționali jurizează produse și lucrări care intră în lupta pentru mult râvnitele premii "Tortul Anului 2021" și "Pâinea Anului 2021".
Organizatorii expoziției GastroPan și ai Concursurilor GastroPan oferă companiilor furnizoare de servicii și produse dedicate panificației, cofetăriei și gastronomiei posibilitatea de a deveni parteneri ai celor trei secțiuni de concurs. Companiile interesate pot accesa unul dintre cele patru variante de sponsorizare disponibile, beneficiind de o excelentă promovare în rândul concurenților, juriului, vizitatorilor și expozanților.

Sponsorii concursurilor vor avea posibilitatea de a intra în contact direct cu concurenții – specialiști ai unor cofetării, patiserii, brutării sau restaurante din România – și de a transfera către aceștia mostre de produse, cataloage promoționale, cărți de vizită și taloane de reduceri. În plus, pachetele de promovare disponibile pentru sponsori includ (în funcție de pachetul ales) accesul la spații de discuții, difuzarea de spoturi audio în timpul expoziției, accesul la baze de date sau crearea unor premii speciale care să poarte numele sponsorului.
PACHETE DE SPONSORIZARE
GP 2018 sponzorizare Pachet Diamant
GP 2018 sponzorizare Pachet Gold
GP 2018 sponzorizare Pachet Silver
GP 2018 sponzorizare Pachet Bronz
Pentru detalii privind pachetele de sponsorizare – Diamant, Gold, Silver sau Bronze contactați organizatorii folosind următoarele date de contact:
Telefon: (+4)0732-575.556, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.