Mai mulți expozanți străini vin la GastroPan, atrași de potențialul pieței românești

Numeroși furnizori europeni de soluții și tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie și HoReCa își manifestă interesul pentru piața autohtonă, folosind expoziția GastroPan 2018 ca pe o poartă de acces către potențialii parteneri.

Astfel, ediția aniversară a evenimentului de referință din sector va aduce vizitatorilor mai multe inovații și mai mulți expozanți.

Cum văd străinii piața românească?

Cel mai rapid ritm de creștere economică din EU sau cel mai mare consum de pâine pe cap de locuitor din Europa sunt printre factorii care au stârnit interesul furnizorilor străini de echipamente, ingrediente și tehnologii față de sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa din țara noastră.

În plus, investițiile susținute din fonduri europene prin programe de tip Start-Up a crescut nevoia de tehnologii inovatoare, pe care furnizorii europeni sunt pregătiți să le satisfacă. Cei 20 de milioane de consumatori, cele peste 20.000 de firme cu activitate în sector sunt cifrele care atrag furnizorii, iar GastroPan este principala poartă de intrare pe piață a ultimelor soluții pentru aceste afaceri.

GastroPan aduce soluții internaționale pentru afaceri locale

Vizitatorii celei de-a X-a ediții a Expoziției Internaționale GastroPan vor putea experimenta, în perioada 19-22 aprilie 2018, la Târgu Mureș, cele mai variate soluții și tehnologii dedicate afacerilor din țara noastră. La standurile evenimentului se vor regăsi ofertele principalilor furnizori autohtoni consacrați, dar și ofertele inovatoare ale expozanților străini, ceea ce va oferi un plus de originalitate evenimentului.

Caracterul internațional al expoziției GastroPan nu este o noutate, în ultimii 10 ani evenimentul având mereu sprijinul celor mai importante asociații de specialitate din țară și din Europa. La ediția aniversară din acest an va participa conducerea Asociației Centrale a Brutarilor din Germania, cea mai puternică economie a Europei.

Cei interesați să viziteze sau să expună la GastroPan 2018 pot afla mai multe pe www.gastropan.ro sau contactând organizatorii la numărul de telefon 0733-313.043 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cea de-a zecea ediție a expoziției internaționale GastroPan se va desfășura în perioada 19-22 aprilie 2018 la Târgu Mureș și fiind o expoziție tip B2B, dedicată specialiștilor din domeniile vizate, va aduce împreună sute de furnizori din întreaga lume și zeci de mii de vizitatori – antreprenori, manageri, specialiști din domeniile vizate de expoziție: brutărie, patiserie, morărit, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie, alimentație publică, cafea, gastronomie și HoReCa.