10 ani de GastroPan: tehnologii, inovații și surprize

Cea mai mare și mai dinamică ediție a expoziției GastroPan din ultimul deceniu își așteaptă vizitatorii în perioada 19-22 aprilie 2018, la Târgu Mureș.

Cu o durată extinsă la 4 zile, evenimentul va oferi în premieră 4 săli expoziționale pline de tehnologii, inovații și programe surpriză pregătite pentru a marca aniversarea a 10 ani de GastroPan. Aflați ce noutăți vi se pregătesc la această ediție specială.

Au trecut 10 ani de la debutul primei expoziții de specialitate dedicate exclusiv sectorului de panificație, cofetărie și alimentație publică din România. În acest timp, piața de profil a trecut printr-un proces intens de dezvoltare, susținut de multitudinea de echipamente, ingrediente, soluții și tehnologii, prezentate în fiecare an la standurile GastroPan, de către furnizori de talie mondială.

Noutăți și surprize la GastroPan 2018

Fiecare zi va fi plină de programe care vor ține publicul specialist conectat permanent la pulsul inovațiilor din domeniu, iar în plus, de această dată fiecare vizitator va putea câștiga, prin tragere la sorți, numeroase premii-surpriză puse la dispoziție de către organizatori și de furnizorii parteneri. Dincolo de programele permanente organizate la standurile expozanților și în sala de concurs, organizatorii pregătesc programe dinamice și tombole cu premii pe toată durata expoziției, inclusiv în ultima zi, care va fi dedicată înghețatei și cafelei.

Avantaje pentru vizitatori, dar și pentru expozanți

Ediția aniversară, programată pentru intervalul 19-22 aprilie 2018, va reveni la Târgu Mureș, în locația preferată de vizitatori, care a găzduit cele mai multe ediții de până acum, consacrând poziția de lider a evenimentului pe piața de profil. Cu o durată extinsă și o pe suprafață mai mare, orgzanizatorii pregătesc un program dinamic plin de surprize, asta înseamnând mai multe avantaje atât pentru vizitatorii specialiști, cât și pentru furnizorii care își vor expune noutățile la GastroPan.

Așadar, la 10 ani de la prima ediție GastroPan, organizatorii invită toți furnizorii, antreprenorii și operatorii din domeniu la o ediție specială a celui mai important eveniment profesional din sector.

Cei intersați să viziteze sau să expună la GastroPan 2018 pot afla mai multe pe www.gastropan.ro sau contactând organizatorii la numărul de telefon 0733-313.043 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cea de-a zecea ediție a expoziției internaționale GastroPan se va desfășura în perioada 19-22 aprilie 2018 la Târgu Mureș și fiind o expoziție tip B2B, dedicată specialiștilor din domeniile vizate, va aduce împreună sute de furnizori din întreaga lume și zeci de mii de vizitatori – antreprenori, manageri, specialiști din domeniile vizate de expoziție: brutărie, patiserie, morărit, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie, alimentație publică, cafea, gastronomie și HoReCa.