GastroPan 2023 – inovație, digitalizare și parteneriate noi formate!

GastroPan 2023 – inovație, digitalizare și parteneriate noi formate!

Expoziția internațională GastroPan, ediția a XIV-a, a avut loc între 17-19 martie 2023, la Brașov, în complexul Lux Divina, aducând împreună cererea și oferta, furnizorii și clienții și a permis prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat. Expoziția de 3 zile poate fi considerată a fi un eveniment științific-profesional condus de furnizorii și producătorii de utilaje, instalații, materii prime și ingrediente, dar și tehnologii și soluții noi și moderne care pot fi ușor implementate în business-urile proprii. Singura expoziție de specialitate pentru industria de panificație, cofetărie și HoReCa organizată în România și una dintre cele mai mari din Europa de Sud-Est, cu peste 20 de ani de experiență în reunirea furnizorilor mondiali cu operatorii și producătorii de pe piață, cu 13 ediții consecutive marcate de prezența specialiștilor în fiecare an, peste o sută de furnizori din țară și străinătate care expun an de an, dar și mii de vizitatori anual – dintre carevizitatori selectați (manageri, specialiști și cu putere de decizie – 82%).

Organizatorii Expoziției Internaționale GastroPan 2023 țin să mulțumească pentru sprijinul și contribuția acordată bunei desfășurări a celui mai important eveniment profesional dedicat pieței de panificație, cofetărie și HoReCa din România! Ne-am adunat cu toții – organizatori, producători, furnizori, specialiști, antreprenori, asociații și patronate de profil, vizitatori, concurenți – și am reușit să obținem un succes pentru fiecare afacere existentă, să dăm un nou impuls afacerilor din domeniu, să aducem soluții și tehnologii noi, inovative care pot ajuta la prosperitatea business-urilor, la creșterea competitivității și îmbunătățirea calității produselor și serviciilor din domeniu. 

Mulțumim:

• Expozanților – producătorilor și furnizorilor de echipamente, utilaje, materii prime, ingrediente, ustensile, soluții și tehnologii dedicate afacerilor de profil care au prezentat cele mai noi și complexe produse și servicii

• Vizitatorilor, specialiștilor și antreprenori din domeniile țintă care au vizitat expoziția cu scopul de a implementa produsele și serviciile expuse în propria afacere

• Concurenților care au adus noile tendințe din cofetărie, panificație și gastronomie în propriile produse la Concursurile GastroPan 2023

• Juriul Concursurilor GastroPan, care cu talentul și profesionalismul lor, au desemnat cele mai bune torturi, produse de panificație și patiserie, preparate culinare

• Asociațiilor și patronatelor de specialitate din țară și străinătate care au susținut profesionalismul evenimentului

• Sponsorilor care au sprijinit Concursurile GastroPan și au acordat premii valoroase concurenților

• Bucătarilor, cofetarilor și brutarilor care au animat programul expoziției prin demonstrații LIVE

• Partenerilor media care au promovat inovațiile din sector în rândul mediului de afaceri și al consumatorilor.

 

GASTROPAN – NOUTATE, DIVERSITATE, MULTITUDINE DE SOLUȚII PREZENTATE

În cele 3 zile de expoziție, au venit mii de vizitatori care au dorit să afle cele mai noi soluții și tehnologii, materii prime, ingrediente, ustensile, accesorii și multe altele care reprezintă bazele și necesitățile funcționării unor afaceri din panificație, cofetărie sau HoReCa. Printre vizitatori, s-au numărat specialiști, antreprenori care sunt pe piață de mulți ani, dar și persoane care doresc a-și deschide o afacere. Mulți dintre ei au venit din dorința de a profita de cele mai noi start up-uri care ajută la deschiderea unor unități din industria alimentară delectându-se cu multe informații, sfaturi și ajutor din partea expozanților. Ca o surpriză plăcută, s-a numărat prezența ridicată a tinerilor – fapt care denotă că generația tânără este din ce în ce mai interesată de această ramură a industriei alimentară, mulți dintre ei învățând la licee sau universități cu profil alimentar. „Sunt aici deoarece îmi place să gătesc, vreau să devin bucătar și visul meu este ca într-o zi să am un bistro unde pot oferi cele mai bune, delicioase și calitative preparate alimentare clienților. Este o oportunitate foarte mare de a vedea și vorbi cu cei de la standurile expuse deoarece ei au o mare experiență în ceea ce fac și prin acest lucru, ne dau speranță că totul este posibil, dacă vrem.“, a fost concluzia unui student de la liceu cu profil alimentar din Cluj-Napoca.

EVENIMENT PROFESIONAL, DE AFACERI CU PREZENȚA OFICIALITĂȚILOR

Alături de liderii și membrii de elită ai celor mai importante organizații de la nivel intern și internațional, precum Aurel Popescu – președintele Patronatului Român din Industria de Morărit, Panificație și Produse Făinoase (ROMPAN), Viorel Marin – președintele Asociației Naționale a Industriilor de Morărit și Panificație (ANAMOB), Radu Zărnescu – președintele Asociației Euro-Toques România, Dr. Iulia Drăguț – președintele Asociației Culturale Euro Est Alternativ România (A.C.E.E.A.) sau Dumitru Burtea – președintele de onoare World Association of Chefs Societies (WACS), printre invitații speciali care au fost prezenți la expoziție se numără și Cornelia Ghișoi, Lady Chef a României, Carmela Dragomir – maestru cofetar, Elena Ionete – director executiv ANAMOB, Daniela Voica – vicepreședinte ROMPAN, Adina Cristea – director tehnic ANAMOB, Chef Kiss Florin, Chef Cerasela Lungu, Chef Florin Popa, Farkas Ferenc – maestru cofetar, precum Ilonka Boldizsár, ambasador al Uniunii Internaționale a Brutarilor și Cofetarilor UIBC și Septe József, președintele Asociației Brutarilor din Ungaria.
Reprezentanții celor mai importante patronate și asociații de morărit și panificație din țară și străinătate au precizat greutățile acestor zile din cauza războiului din vecini, dar sunt optimiști de recolta de grâu din acest an care va avea o influență pozitivă pentru viitor. Aceștia apreciază organizarea acestui eveniment reprezentând un beneficiu pentru antreprenorii și specialiștii din domeniu deoarece expoziția reprezintă un punct de început pentru a lega parteneriate noi și a se dezvolta.

 

GP 23 2

GP 23 3

GP 23 4

GP 23 5

GP 23 6

GP 23 7

GP 23 8

GP 23 9

GP 23 10

GP 23 11

GP 23 12

GP 23 13

GP 23 14

GP 23 15

GP 23 16

GP 23 17

GP 23 18

GP 23 19

GP 23 20

GP 23 21

GP 23 22

GP 23 23

GP 23 24

GP 23 25

GP 23 26

GP 23 27

GP 23 28

GP 23 29

GP 23 30

GP 23 31

GP 23 32

GP 23 33

GP 23 34

GP 23 35

GP 23 36

GP 23 37

GP 23 38

GP 23 39

GP 23 40

GP 23 41

GP 23 42

GP 23 43

GP 23 44

GP 23 45

GP 23 46

brutarium

GP 23 48

GP 23 49

GP 23 50

GP 23 51

GP 23 52

GP 23 53

GP 23 54

GP 23 55

GP 23 56

GP 23 57

GP 23 58

GP 23 59

GP 23 60

cofetarie

panificatie

gastronomie

deschidere oficiala

 

Vă vom ține la curent cu detalii referitoare la organizarea următoarei ediții GastroPan. Până la următorul parteneriat, vă dorim mult succes în activitate!

Pentru mai multe informații și detalii, vizitați www.gastropan.ro sau contactați organizatorii pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0733 313 042.