Începe cea mai mare ediție GastroPan din ultimii 10 ani!

Începe cea mai mare ediție GastroPan din ultimii 10 ani!

Expoziția internațională GastroPan, cel mai important eveniment de tehnologii și soluții pentru industria de panificație, cofetărie și HoReCa din Europa Centrală şi de Sud-Est, îşi deschide porţile joi, 19 aprilie și își așteaptă vizitatorii zilnic,

până duminică, 22 aprilie. Târgul de specialitate, organizat de Boro-Info Group - redacția revistelor de specialitate Brutarul-Cofetarul și Gastromedia și cu sprijinul asociațiilor de specialitate, va avea loc la Complexul Expo Hotel Imperial Inn, Târgu Mureș. Peste 150 de expozanți - furnizorii de produse şi servicii pentru afacerile din sector se vor întâlni cu mii de vizitatori - reprezentanți din brutării, cofetării, restaurante și alte unități de panificație, cofetărie și HoReCa. Totodată vom premia Produsele Anului 2018, cele mai râvnite premii fiind trofeele Pâinea și Tortul Anului 2018.

GP-2018-ad-2018-04-10

Cifre record la a 10-a ediție GastroPan

Expoziția GastroPan împlinește anul acesta 10 ani în care a crescut împreună cu piața de profil - manageri, producători, furnizori și specialiști din sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa. Numărul expozanților cu standuri rezervate la GastroPan 2018 depășește 150, marcând un nou record în privința multitudinii soluțiilor expuse. Spațiul expozițional a crescut și el la 4 săli, un spațiu outdoor, o sală special dedicată Concursurilor GastroPan totalizând 7.800 mp. În afara faptului că de 2 ori mai mulți expozanți de echipamente vin la GastroPan, se remarcă o creștere a numărului de expozanți străini, atrași de potențialul pe care îl văd pe piața autohtonă. Anul acesta vizitatorii vor avea 4 zile la dispoziție pentru a vizita târgul.

dsc7584

Premii surpriză pentru vizitatorii GastroPan 2018

Cu ocazia ediției aniversare GastroPan, în fiecare zi la ora 14 va avea loc o tragere la sorți la care vizitatorii vor putea câștiga premii surpriză de la organizatori și de la furnizorii parteneri. Printre premii se numără ustensile, accesorii, mostre sau pachete de produse, vouchere valorice de la furnizori, abonamente gratuite la revistele Gastromedia și Brutarul-Cofetarul, reduceri sau gratuități la cursuri practice intensive pentru brutari, cofetari sau bucătari.

dsc7090

Atracție pentru vizitatori și mass media: Concursurile GastroPan

Concursurile GastroPan îi vor recompensa şi în acest an pe cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari. Aceştia se vor întrece la 10 categorii de concurs grupate în 3 secţiuni competiţionale: PANIFICAȚIE-PATISERIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE. Concurenții primesc premii în valoare totală de mii de euro de la sponsorii Concursurilor GastroPan, printre care Vel Pitar, Lumea Basmelor, Green Sugar, Asociația PanGastRo etc.

dsc7501

Decernăm Trofeul Aniversar "10 ani de GastroPan"

La o nouă categorie de concurs, organizată cu prilejul împlinirii a 10 ani de GastroPan vor fi premiate cele mai spectaculoase compoziții realizate din zahăr, ciocolată, isomalt, aluat de panificație, fructe sau legume.

dsc7551

Câștigătorii Concursurilor GastroPan din ultimii 10 ani vor fi premiați

Cu prilejul împlinirii a 10 ani de GastroPan, câștigătorii Concursurilor GastroPan din ultimii 10 ani vor primi Premiul Special Aniversar în semn de apreciere pentru demonstrarea talentelor în cadrul Concursurilor GastroPan de-a lungul anilor.

gp2017atiday20714

4 zile de programe dinamice

Primele trei zile ale expoziției vor găzdui cele trei secțiuni ale Concursurilor GastroPan: PANIFICAȚIE-PATISERIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE. Ziua de duminică, 22 aprilie, va fi dedicată cafelei și înghețatei, vizitatorii având ocazia de a descoperi noutățile pieței, prin degustări și demonstrații de preparare și servire. Pe toată durata de vizitare expozanții prezintă cele mai noi soluții și tehnologii dedicate industriei de profil, vizitatorii având ocazia de a le experimenta, de a participa la showuri culinare, workshopuri, demonstrații și campanii de degustare.

Președintele Asociației Brutarilor din Germania vine la GastroPan

Ca în fiecare an, expoziția GastroPan se bucură și de această dată de sprijin profesional intern și internațional la cel mai înalt nivel. Evenimentul este organizat în colaborare cu asociațiile de specialitate ROMPAN, ANAMOB, ANBCT, Euro-Toques, UIBC sau WACS. Lideri și specialiști din cadrul acestor organizații vor fi prezenți la eveniment și vor asigura profesionalismul programelor și concursurilor desfășurate în cadrul expoziției. Președintele Asociației Centrale a Brutarilor din Germania vine și el la GastroPan, dl. Michael Wippler, împreună cu responsabila de proiect iba la Messe Messe München, Nadja Düll, vor susține o prezentare despre expoziția iba, sâmbătă, 21 aprilie.
Expoziția GastroPan poate fi vizitată zilnic în intervalul 19-22 aprilie, între orele 10:00 - 18:00 (Duminică 10:00-16:00) pe bază de invitație sau talon de acces disponibil gratuit pe www.gastropan.ro

Mai multe informații despre expoziția GastroPan puteți găsi pe www.gastropan.ro sau puteți contacta organizatorii la numărul de telefon 0733-313.043 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Organizator: Boro-Info | 0266-219.392 | 0733-313.043

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

www.gastropan.ro