GastroPan 2023

Următoarea ediție a expoziției GastroPan va fi în perioada 17-19 martie 2023, la Brașov

A 14-a ediție a expoziției internaționale GastroPan se va desfășura în perioada 17-19 martie 2023, la Brașov, complexul Lux Divina, în 3 săli expoziționale: sala Dacia, Lux Divina și Parc. Organizatorii expoziției GastroPan stabilesc ultimele detalii necesare deschiderii noului proiect pentru anul 2023. Este, așadar, momentul oportun pentru companiile furnizoare de echipamente, ingrediente și soluții pentru sectorul de panificație să planifice participarea la următoarea ediție a expoziției, în primăvara anului viitor, în perioada 17-19 martie 2023.

Încep deja pregătirile pentru următoarea ediție a expoziției GastroPan, obiectivul strategic principal al expoziției fiind creșterea nivelului de profesionalism din sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa, prin prezentarea celor mai inovatoare companii din piața românească și internațională și a celor mai bune practici și tendințe internaționale, spre beneficiul tuturor părților implicate în aceste industrii – producători, distribuitori, consumatori.

Evenimentul va reuni cei mai importanți producători și distribuitori de echipamente, tehnologii, ingrediente și servicii dedicate industriei alimentare – panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, morărit și HoReCa. Organizată anual, expoziția GastroPan aduce împreună cererea și oferta, furnizorii și clienții într-un cadru care permite prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat.

Date cheie GastroPan

CINE SUNT VIZITATORII EXPOZIȚIEI GASTROPAN ȘI CARE ESTE MOTIVUL PENTRU CARE SPECIALIȘTII VIZITEAZĂ ANUAL EXPOZIȚIA?

Experiența organizatorilor în ceea ce privește sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa, permit selectarea publicului vizitator folosind criteriile cele mai exigente, unul dintre principalele avantaje oferite de GastroPan fiind însuși gradul ridicat de specializare al celor care vizitează expoziția. Folosind ca și criterii de selecție caracteristicile afacerii pe care o conduc și puterea de decizie pe care o au, organizatorii invită acele persoane care ar putea reprezenta pentru expozanți potențiali clienți și care cunosc, atât solicitările pieței, cât și caracteristicile tehnice ale soluțiilor pe care le caută pentru afacerile lor.

Astfel, expozanții pot să utilizeze eficient cele trei zile de expoziție, prezentările și demonstrațiile susținute în standuri fiind la un nivel ridicat de profesionalism. Pe scurt, la GastroPan, interacționează specialiști ai furnizorilor cu specialiști ai clienților sau potențialilor clienți. Specialiștii prezenți la eveniment, în calitate de vizitatori, sunt în căutare de soluții inovatoare pentru afacerile lor, expoziția fiind oportunitatea ideală pentru ei de a testa și de a vedea live modul în care utilajele funcționează, modul de preparare al produselor nou apărute pe piață și de a asista la demonstrații susținute de formatori de talie mondială.

CINE EXPUNE LA GASTROPAN ȘI CARE ESTE MOTIVUL PENTRU CARE COMPANIILE EXPOZANTE REVIN LA EXPOZIȚIE, AN DE AN?

Cunoscând potențialul pe care acest eveniment îl oferă, cei mai importanți furnizori de pe piața românească și internațională rezervă standuri expoziționale în cadrul GastroPan. Și-au anunțat deja participarea la expoziție expozanți autohtoni și internaționali, solicitând standuri cu suprafețe generoase și suplimentări față de suprafețele rezervate anterior, motiv pentru care organizatorii au decis ca expoziția anului 2023 să aibă loc în 3 săli expoziționale. Acest lucru nu face decât să confirme faptul că ediția precedentă a reprezentat pentru ei un succes, investiția în GastroPan fiind pentru ei una profitabilă.

Firesc, motivul pentru care expozanții revin la GastroPan este obținerea rezultatelor așteptate și atingerea targeturilor de vânzări prognozate pentru acest eveniment. Creșterea notorietății brandului și posibilitățile de networking sunt alte două dintre motivele cel mai des enunțate în feedback-urile expozanților, GastroPan oferindu-le ocazia de a se promova în rândurile specialiștilor din domeniul în care activează.

Așadar, vizitatorii ediției următoare pot intui că li se pregătesc de pe acum demonstrații complexe și inovații tehnologice.

DEMONSTRAȚIILE PRACTICE, PUNCT DE ATRACȚIE PENTRU VIZITATORI

Experiența de până acum a arătat că vizitatorii acordă un plus de atenție și timp acelor standuri în care expozanții au organizat demonstrații practice interesante sau testări de produse inovatoare, acestea fiind un excelent mijloc de diferențiere. Mai mult, demonstrațiile și testările de produse sunt momente de o importanță majoră în procesul decizional, vizitatorii fiind înclinați să achiziționeze tehnologii pe care le văd în funcțiune, ale căror mecanism și mod de funcționare le sunt clar explicate și ale căror avantaje pot fi percepute cu ușurință.

PLUS-VALOARE PRIN TEHNOLOGIILE EXPUSE LA GASTROPAN

Prin tehnologiile expuse – fie că vorbim de utilaje, mobilier, ustensile, accesorii, consumabile, ingrediente sau servicii dedicate – furnizorii de talie mondială care vor fi prezenți la GastroPan vor aduce plus-valoare afacerilor autohtone, care activează în sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa.

Pe segmentul PANIFICAȚIEI, vizitatorii vor regăsi la standurile GastroPan o gamă completă de materii prime, echipamente și servicii pentru brutării și patiserii artizanale, fabrici industriale și magazine specializate. Furnizorii de profil își vor prezenta ultimele noutăți tehnologice care ușurează munca și sporesc vânzările afacerilor de profil. Standurile de pe acest segment vor fi animate de o serie de programe demonstrative prin care expozanții vor arăta vizitatorilor aplicațiile soluțiilor prezentate.

În domeniul COFETĂRIEI și GELATERIEI, expozanții vor afișa cele mai noi produse și concepte care înregistrează succes pe plan european, dar și o serie de dotări pentru laboratoare și spații comerciale de profil. Nu vor lipsi ustensilele, consumabilele, accesoriile și ideile de prezentare, ambalare și expunere, capabile să atragă și să fidelizeze clienții. Specialiștii vor putea face schimburi de experiențe cu maeștri cofetari, ciocolatieri și gelatieri care își vor prezenta talentele la mai multe standuri de profil.

Sectorul HORECA, va fi reprezentat și el prin gama întreagă de echipamente pentru bucătăriile profesionale, dar și prin soluții dedicate brutăriilor și cofetăriilor care doresc să intre pe piața gastronomiei servind gustări rapide, snack-uri sau sandvișuri.

ÎN 2023 REVIN ȘI CONCURSURILE GASTROPAN CARE PREMIAZĂ CEI MAI TALENTAȚI SPECIALIȘTI DIN ȚARĂ

Eveniment conex expoziției, Concursurile GastroPan, reprezintă oportunitatea de a face public talentul brutarilor, cofetarilor și bucătarilor din România. Mult râvnitele premii ”Tortul Anului” și ”Pâinea Anului” aduc recunoaștere celor mai talentați dintre concurenți, fiind în același timp și un mijloc de promovare al afacerilor în care premianții activează.

Pentru mai multe informații și detalii privind modalitățile de participare și promovare pregătite de organizatori pentru furnizorii din domeniu, contactați organizatorii pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0733 313 043.