Servicii adiționale de promovare în cadrul expoziției GastroPan 2018

Pentru expozanții care au rezervat deja un stand în cadrul expoziției și doresc o mai bună reprezentare în cadrul evenimentului, dar și pentru companiile care nu au rezervat un stand expozițional, serviciile adiționale de promovare în cadrul expoziției GastroPan 2018 reprezintă un excelent mod de a câștiga notorietate de brand sau pentru a face cunoscute produsele și serviciile din portofoliu direct publicului țintă.

Un plan complex de comunicare pentru expoziția GastroPan poate să conțină unul sau mai multe dintre serviciile de mai jos, acestea fiind complementare și putând fi accesate simultan.

Creat special pentru companiile care oferă servicii și nu au nevoie de spații expoziționale extinse, dar și pentru acele firme care doresc o reprezentare în cadrul Expoziției fără a rezerva un stand expozițional, rezervarea unui ”Business Point” reprezintă soluția ideală.

Ce înseamnă un ”Business Point”? Amplasat într-un spațiu special amenajat, Business Point-ul reprezintă un perimetru dedicat discuțiilor și asigură prezența permanentă a companiei la expoziția GastroPan, fără ca aceasta să fie expozant. Dotat cu o masă și două scaune pentru discuții, Business Point-ul permite și amplasarea unui roll-up pentru o mai bună reprezentare, iar accesul la aceste zone vor fi semnalizate de către organizatori.

Menit să crească gradul de promovare a expozanților sau să asigure promovarea companiilor care nu expun în cadrul Expoziției, roll-up-urile reprezintă un bun instrument de comunicare ce poate fi utilizat chiar și în lipsa reprezentanților companiei la eveniment. Roll-up-urile vor fi expuse pe întreaga durată de desfășurare a expoziției GastroPan și, opțional, pot fi însoțite de distribuirea de pliante lângă roll-up-ul expus.

Pachetele de sponsorizare a concursurilor GastroPan asigura o promovare excelentă în rândul specialiștilor care concurează, a juriului format din experți de talie internațională, dar și a expozanților și a celor peste 21.000 de vizitatori așteptați să treacă pragul expoziției GastroPan.

Detalii despre cele 4 pachete de sponsorizare disponibile, puteți primi la telefon 0732-575.556 sau e-mail infoAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…