S-a încheiat încă o ediție de succes a expoziției GastroPan

Ce a de-a noua ediție a expoziției GastroPan a luat sfârșit sâmbătă, 25 martie și şi-a reconfirmat poziţia de expoziţie-lider în industria de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, morărit, cafea, HoReCa şi alimentaţie publică. Evenimentul de profil a avut loc la Sibiu, în perioada 23-25 martie. Expoziţia a atras 21.575 de vizitatori, specialiști din domeniul panificației, cofetăriei și HoReCa, care au experimentat soluţiile variate prezentate la standurile celor 133 de expozanţi din 24 de ţări, pe o suprafață de 7000 mp.Soluţii variate şi programe dinamice la standuri

Expozanţii, furnizorii întregii game de soluţii pentru afacerile din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice au asigurat temelia reuşitei expoziţiei. Majoritatea s-au prezentat la standuri nu doar cu produsele în sine, ci cu programe demonstrative complete, care să le prezinte vizitatorilor avantajele soluţiilor oferite şi să îi ajute în alegerea echipamentelor, dotărilor, ingredientelor, conceptelor şi tehnologiilor potrivite.

Pe de altă parte, furnizorii de utilaje au venit cu modele noi, adaptate cerinţelor pieţei, atât pe segmentul micilor producători, cât şi pentru producţia industrială. Oferta a fost largă: de la ingrediente care urmăresc tendința alimentației sănătoase la concepte aflate în vogă precum food-truckurile, de la soluţii de reducere a costurilor la energie la aparatele high-tech, de la cuptoare şi echipamente economice, compacte şi multifuncţionale, dedicate brutăriilor artizanale, până la linii de echipamente mai complexe, care necesită mai puţină intervenţie umană în procesul tehnologic, dar care sunt totuşi capabile să asigure productivităţi mai mari, o gamă mai extinsă de produse şi o calitate constantă.

Târg profitabil pentru toți participanți: vizitatori și expozanți

Eforturile organizatorilor de a aduce noutățile de pe piața internațională la cea autohtonă au dat roadă. Rezultatul a fost unul de excepție: pe de o parte, expozanții au avut oportunitatea de a-și face cunoscute produsele și soluțiile unui public specializat, atent selectat și interesat, reușind să încheie contracte și să facă afaceri de milioane de euro, iar vizitatorii au avut acces la demonstrații ale celor mai noi moduri de lucru și a celor mai inovatoare echipamente, care soluționează provocări ale activității de producție, ambalare, vânzare și gestiune desfășurate în unitățile de brutărie, cofetărie, patiserie și alimentație publică din care provin. Cu ocazia târgului, expozanții au pregătit oferte speciale pentru vizitatori, specialiști din domeniile vizate, precum și pachete promoționale create special pentru afacerile pe care operatorii ai sectoarelor de panificație, cofetărie și HoReCa le conduc.

Sprijin total de la asociaţiile profesionale româneşti şi străine

Ca şi la ediţiile precedente, organizarea expoziţiei a fost susţinută de către cele mai reprezentative asociaţii profesionale din ţară (ROMPAN, ANAMOB, ANBCT şi Euro-Toques România), dar şi de pe plan extern (UIBC - Uniunea Internaţională a Brutarilor şi Cofetarilor, Asociaţia Brutarilor din Ungaria, Asociația Cofetarilor din Ungaria). Reprezentanţii acestora au fost prezenţi la GastroPan 2017 și au garantat profesionalismul expoziţiei contribuind și la jurizarea concursurilor GastroPan.

 

 

Newsletter

Abonează-te pentru newsletter-ul nostru.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…