Standurile la GastroPan 2019 se rezervă în ritm alert

A XI-a ediție a expoziției GastroPan, cel mai important eveniment dedicat tehnologiilor și soluțiilor profesionale pentru industria panificației, cofetăriei, gastronomiei și HoReCa, se va desfășura în perioada 28-30 martie 2019, la Arad. Expoziția GastroPan este cel mai mare târg de profil din Europa de sud-est și este, în fiecare an, punctul de întâlnire a sute de furnizori din zeci de țări cu zeci de mii de specialiști și antreprenori din România și țările învecinate.

Chiar dacă ne desparte 7-8 luni de startul celei de-a XI-a ediții a expoziției GastroPan, pregătirile sunt în plină desfășurare, nu doar în cadrul echipei de organizatori ci și în cadrul companiilor expozante. Rezervările pentru anul 2019 se fac într-un ritm alert, care surprinde chiar și organizatorii. Înscrierile pentru expoziția GastroPan au început și, în mai puțin de o lună de la start, peste jumătate din suprafața expozițională a fost deja rezervată. Ordinea în care sunt solicitate spațiile de expunere este primul și principalul criteriu luat în considerare la distribuirea standurilor.

Interesul crescut ale firmelor din România și străinătate pentru participarea la GastroPan – atât a celor care deja au mai participat, dar și a unor furnizori noi – denotă clar că succesul răsunător al edițiilor trecute a poziționat expoziția în topul evenimentelor dedicate acestor sectoare.

Gama completă de tehnologii și soluții pentru afacerile din sectoarele țintă va fi prezentată de sute de furnizori cu tradiție, sosiți din țară și din străinătate. Firmele care au rezervat deja spațiu expozițional expun soluții și tehnologii precum: echipamente și utilaje pentru sectorul de panificație-patiserie-cofetărie, echipamente și utilaje pentru sectorul HoReCa, ingrediente, ambalaje, soluții IT pentru sectoarele panificație, patiserie, cofetărie, cafea, HoReCa.

Așadar, în perioada 28-30 martie 2019 sunt așteptați la Arad expozanți din întreaga lume și vizitatori interesați din România și din străinătate, pentru o nouă întâlnire a cererii cu oferta, în cadrul standurilor expoziționale.

Firmele interesate de participarea la evenimentul din 2019 pot solicita mai multe informații sunând la numărul de telefon 0733-313.043 și pot transmite intenția de participare la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…