Panificație-patiserie

Secțiunea dedicată panificației și patiseriei nu putea lipsi la GastroPan pentru a completa oferta destinată brutăriilor care se ocupă și cu produse coapte, precum pâine, croissanturi, covrigi, cornuri și multe altele. Întregul lanț de aprovizionare a panificației, este prezent de la utilaje, echipamente, materii prime, semifabricate până la servicii și amenajări pentru o ofertă exclusivă care conturează noi tendințe și inovația.

Cafea

Această secțiune prezintă întregul lanț de aprovizionare cu cafea printr-o expoziție majoră și o serie de inovații incluzând o expunere cu mai multe fațete care acoperă întregul lanț de aprovizionare cu cafea, de la plantații din întreaga lume la o gamă largă de tehnici de procesare și până la degustare:

Gelaterie

În secțiunea de gelaterie, se vor găsi cea mai mare concentrație de companii din acest sector din lume. Este o întâlnire de neratat pentru prezentarea de noi produse, servicii și inovații tehnologice:

Cofetărie

Domeniul cofetăriei reunește toate numele de top în ingrediente, tehnologii, mobilier, ambalaje și servicii. GastroPan reprezintă o întâlnire de neratat pentru oricine dorește să înțeleagă importanța sectorului profesional de cofetărie fiind o experiență unică în care operatorii pot experimenta și înțelege cu adevărat domeniul de cofetărie artizanală:

Ciocolaterie

GastroPan reunește cei mai buni producători de mașini, echipamente și accesorii pentru ciocolată și demonstrații dedicate prețiosului desert: