GastroPan – 27-29 martie 2025, Brașov – evenimentul care modelează industria de 16 ani!

În perioada 27-29 martie 2025, Brașovul va găzdui cea de-a 16-a ediție a expoziției internaționale GastroPan, un eveniment de referință pentru industria panificației, cofetăriei și HoReCa. Locația aleasă, chiar în centrul țării și unul dintre cele mai accesibile orașe din România, promite și anul acesta să ofere un cadru perfect pentru inovație, networking și parteneriate noi formate.

 

GastroPan 2025 – evenimentul cu soluții pentru industria panificației, cofetăriei și HoReCa!

Primăvara anului 2025 aduce cu sine un eveniment mult așteptat de toți profesioniștii și pasionații de panificație, patiserie și cofetărie din România și nu numai. Ediția a XVI-a a expoziției GastroPan, cea mai mare expoziție internațională dedicată industriei de panificație, cofetărie, patiserie, gelaterie, ciocolaterie, morărit și HoReCa, își va deschide porțile pentru a oferi o platformă unică de întâlnire între experți, furnizori și vizitatori dornici să descopere ultimele tendințe, inovații și produse de top. Evenimentul promite să fie o explozie de tehnologii noi, tehnici și soluții inovative, arome și culori rafinate și elegante, cu demonstrații live și workshopuri interactive care vor inspira și încânta. Într-un spațiu generos, expozanții vor prezenta cele mai noi tehnologii și soluții pentru un viitor sustenabil și creativ în domeniul industriei alimentare. GastroPan 2025 nu este doar o expoziție, ci o adevărată celebrare a artei și meșteșugului în panificație, cofetărie și gastronomie.

GASTROPAN – LOCUL UNDE POȚI MODELA VIITORUL INDUSTRIEI TALE!

În primăvara anului viitor, industria panificației, cofetăriei și HoReCa va fi din nou în centrul atenției la GastroPan 2025. Acest eveniment de referință, ajuns la o nouă ediție, se va desfășura într-un cadru vibrant, reunind specialiști, antreprenori și inovatori din întreaga lume. Cu un program bogat și diversificat, GastroPan 2025 promite să fie o platformă esențială pentru explorarea celor mai recente tendințe, tehnologii și soluții din industrie.

TORT CU NUCI ȘI MIERE ȘI PÂINE CU TREI TIPURI DE FĂINĂ – CÂȘTIGĂTOARELE CELOR MAI RÂVNITE PREMII LA CONCURSURILE GASTROPAN 2024

Menite să sprijine dezvoltarea de produse inovatoare și competitivitatea în acest sector, Concursurile GastroPan aduc pentru producătorii români o provocare – aceea de a crea noi produse, de a aduce pe piață noi soluții și de a pune în valoare cele mai noi tendințe.

Noutățile și inovațiile industriei de panificație, cofetărie și HoReCa la standurile GastroPan 2024

Între 14-16 martie 2024, Brașov a fost gazda unui eveniment deosebit pentru pasionații industriei panificației, patiseriei, cofetăriei, gelateriei, ciocolateriei, morăritului și HoReCa – expoziția GastroPan, ediția a XV-a. Evenimentul anual, devenit o tradiție în domeniu, a adunat specialiști, producători, distribuitori și furnizori ai utilajelor, echipamentelor, soluțiilor, tehnologiilor, ambalajelor, materiilor prime și ingredientelor, pentru a arăta cele mai recente inovații și tendințe din domeniu.

CÂȘTIGĂTORII CONCURSURILOR GASTROPAN 2024: CEI MAI BUNI BRUTARI, COFETARI ȘI TINERI DIN ROMÂNIA

SECȚIUNEA COFETĂRIE
TORTUL CU NUCI CARAMELIZATE, FOI CU MIERE ȘI CIREȘE A CÂȘTIGAT PREMIUL TORTUL ANULUI 2024!

La GastroPan 2024, a avut loc o competiție mult așteptată pentru a desemna cel mai spectaculos și delicios tort al anului. Cu bucurie, s-au adunat zeci de cofetari cu o creativitate și imaginație de nemărginit, ingrediente locale, tradiționale, aspect care a furat ochii fiecărui vizitator, dar și o eleganță aparte – au fost doar câteva caracteristici care au caracterizat produsele expuse la categoria Cofetărie, secțiunea Tortul Anului 2024.