TEHNOLOGII, TENDINȚE ȘI NOI PREGĂTIRI PENTRU EXPLORARE LA GASTROPAN, 17-19 MARTIE 2023, LA BRAȘOV!

Brașov, 17-19 martie 2023 – de la materii prime la produsul finit; utilaje de fabricare a aluatului până la cuptoare; calitate și inovație – sunt cele două cuvinte cheie ale unui sector precum panificație, patiserie, cofetărie, Horeca, care revin la expoziția GastroPan, programată în perioada 17-19 martie 2023, la centrul Lux Divina. Acest eveniment își confirmă încă o dată punctul de întâlnire al profesioniștilor din panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, morărit și HoReCa, dar și oportunitatea de formare de parteneriate și discuții pentru toate părțile interesate ale lanțurilor de aprovizionare aparținând industriei alimentare.

Locul de întâlnire dintre producători și antreprenori – Gastropan 17-19 martie 2023

În primăvara anului viitor, între 17-19 martie 2023, Brașovul devine punctul de întâlnire între vizitatori cu expozanții vechi și cei noi, dar și între producătorii, furnizori de utilaje, echipamente, materii prime, ustensile cu antreprenorii industriei de panificație, cofetărie și HoReCa. Expoziția GastroPan aduce împreună cererea și oferta, furnizorii și clienții într-un cadru care permite prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat.

GastroPan 2023 – locul unde industria întâlnește afacerea – 17-19 martie 2023 la Brașov!

Ediția cu numărul 14 a expoziției internaționale GastroPan își anunță de pe acum succesul, zeci de expozanți din mai multe țări anunțându-și deja participarea. Companiile furnizoare de echipamente, ingrediente și soluții pentru sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa au rezervat standurile la următoarea ediție a expoziției, în primăvara anului viitor. Brașovul va deveni, în perioada 17-19 martie 2023, punctul de întâlnire a sute de furnizori din zeci de țări cu mii de specialiști și antreprenori din panificație, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, morărit și HoReCa.

Evenimentul potrivit pentru modernizarea sau chiar deschiderea unor business-uri!

Cea mai mare expoziție autohtonă dedicată industriei de panificație și HoReCa își va deschide porțile, pentru a 14-a ediție, în perioada 17-19 martie 2023, la Brașov, complexul Lux Divina, în 3 săli expoziționale: sala Dacia, Lux Divina și Parc, aceeași locație în care s-au întâlnit anul acesta mii de specialiști din domeniu. Cele mai inovatoare soluții și echipamente pentru morărit, brutărie, patiserie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie și HoReCa vor fi expuse în multe standuri expoziționale, timp de trei zile.

GastroPan 2023: o nouă șansă de a experimenta inovații și tehnologii moderne!

Participarea la GastroPan este o investiție profitabilă, atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori, datorită capacității sale deosebite de a conecta furnizorii de echipamente și materii prime cu operatorii și producătorii din industria de panificație, cofetărie și HoReCa. Miile de tipuri de utilaje, accesorii, ustensile, materii prime, sutele de programe demonstrative, numeroasele concursuri și demonstrațiile LIVE îmbogățesc programul celor trei zile de desfășurare al expoziției.

GastroPan 2023

Următoarea ediție a expoziției GastroPan va fi în perioada 17-19 martie 2023, la Brașov

A 14-a ediție a expoziției internaționale GastroPan se va desfășura în perioada 17-19 martie 2023, la Brașov, complexul Lux Divina, în 3 săli expoziționale: sala Dacia, Lux Divina și Parc. Organizatorii expoziției GastroPan stabilesc ultimele detalii necesare deschiderii noului proiect pentru anul 2023. Este, așadar, momentul oportun pentru companiile furnizoare de echipamente, ingrediente și soluții pentru sectorul de panificație să planifice participarea la următoarea ediție a expoziției, în primăvara anului viitor, în perioada 17-19 martie 2023.

INDUSTRIA DE PROFIL SE REÎNTÂLNEȘTE LA GASTROPAN ÎN MARTIE 2023 LA BRAȘOV, COMPLEXUL LUX DIVINA

Expoziția GastroPan este cea mai importantă expoziție de specialitate pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie, gastronomie și HoReCa. Următoarea ediție a expoziției este programată să se desfășoare în martie 2023 în Brașov, la Complexul Lux Divina, în 3 săli expoziționale: sala Dacia, Lux Divina și Parc. Decizia vine ca urmare a feedback-urilor primite în timpul expoziției GastroPan 2022 la Brașov, și în urma realizării unui sondaj de opinie în rândul expozanților și vizitatorilor.