CÂȘTIGĂTORII CONCURSURILOR GASTROPAN 2024: CEI MAI BUNI BRUTARI, COFETARI ȘI TINERI DIN ROMÂNIA

SECȚIUNEA COFETĂRIE
TORTUL CU NUCI CARAMELIZATE, FOI CU MIERE ȘI CIREȘE A CÂȘTIGAT PREMIUL TORTUL ANULUI 2024!

La GastroPan 2024, a avut loc o competiție mult așteptată pentru a desemna cel mai spectaculos și delicios tort al anului. Cu bucurie, s-au adunat zeci de cofetari cu o creativitate și imaginație de nemărginit, ingrediente locale, tradiționale, aspect care a furat ochii fiecărui vizitator, dar și o eleganță aparte – au fost doar câteva caracteristici care au caracterizat produsele expuse la categoria Cofetărie, secțiunea Tortul Anului 2024.

GastroPan 2024 – schimbarea industriei începe pentru specialiști

Între 14 și 16 martie 2024 a avut loc cea de-a XV-a ediție a Expoziției Internaționale GastroPan în Brașov, găzduită de complexul Lux Divina. Acest eveniment a reunit, atât oferta, cât și cererea din domeniul industriei alimentare, aducând împreună furnizorii și clienții și oferind o platformă pentru prezentări detaliate ale produselor, tehnologiilor și serviciilor specializate. Expoziția, desfășurată pe parcursul a 3 zile, a avut caracter științific-profesional, fiind condusă de furnizorii și producătorii de utilaje, instalații, materii prime, ingrediente, tehnologii și soluții noi și moderne, cu potențial de implementare în afacerile proprii. GastroPan este singura expoziție de specialitate pentru industria de panificație, cofetărie și HoReCa din România și una dintre cele mai mari din Europa de Sud-Est, beneficiind de peste 23 de ani de experiență în aducerea împreună a furnizorilor mondiali cu operatorii și producătorii de pe piață. Cu 15 ediții consecutive marcate de prezența specialiștilor, expoziția a reușit să atragă anual peste o sută de furnizori din țară și străinătate, precum și peste 20.000 de vizitatori, dintre care 87% reprezintă manageri, specialiști și persoane cu putere de decizie.

GASTROPAN 2024 EVENIMENTUL ANULUI UNDE SCHIMBAREA INDUSTRIEI ÎNCEPE CU TINE

În perioada 14-16 martie, Brașovul va găzdui unul dintre cele mai așteptate evenimente din industria alimentară – GastroPan 2024, ediția a XV-a. Locația aleasă, Centrul Lux Divina, se va transforma în epicentrul inovației și excelenței în panificație, cofetărie și HoReCa. Cu cele trei săli expoziționale (Dacia, Lux Divina, Parc), spații outdoor și zona de Concursuri GastroPan deschise pentru public, evenimentul promite să ofere o experiență captivantă și informativă pentru toți cei pasionați de gătit.
GastroPan 2024 este platforma perfectă pentru a descoperi cele mai recente tendințe și noutăți din domeniul panificației, cofetăriei și gastronomiei. De la inovații în materii prime la tehnologii de ultimă generație în echipamente și utilaje, evenimentul va evidenția direcțiile viitoare ale industriei. Tendințele actuale se axează pe sustenabilitate, sănătate și inovație, iar GastroPan va fi locul ideal pentru a explora aceste aspecte și pentru a cunoaște producătorii și furnizorii care le aduc în prim plan.

GASTROPAN 2024 SURSĂ DE INSPIRAȚIE PENTRU BRUTARI, COFETARI ȘI BUCĂTARI

Cu o lună înaintea debutului GastroPan 2024, peste 90% din suprafața expozițională este ocupată cu standuri, atât din țară, cât și din străinătate prezentând o gamă completă de soluții și tehnologii destinate afacerilor din domeniile panificației, cofetăriei și HoReCa. Mulți dintre expozanți au dezvăluit organizatorilor noutățile și surprizele pregătite pentru vizitatori, iar pe baza acestora, încercăm să identificăm tendințele și tehnologiile care vor marca sectorul de afaceri în acest an. Brașov, orașul situat chiar în centrul țării, va găzdui între 14-16 martie cel mai mare eveniment dedicat producătorilor și operatorilor din sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa. Ofertele expozanților vor fi completate de programe dinamice, demonstrații live și concursuri, aducând împreună cei mai talentați specialiști din domeniu.

GASTROPAN – 14-16 MARTIE – BRAȘOV: O OPORTUNITATE DE A DEVENI MAI BUN DECÂT IERI

GastroPan 2024 – 14-16 martie 2024 – Brașov, centrul Lux Divina – sunt datele cele mai importante de reținut. Este un eveniment potrivit pentru a explora și experimenta cele mai recente tendințe și inovații din industria panificației, cofetăriei și gastronomiei. Cu o tradiție bogată și o reputație solidă, expoziția GastroPan este recunoscută ca una dintre cele mai prestigioase expoziții la nivel internațional, aducând împreună profesioniști pasionați și furnizori de top din întreaga lume.

INVESTIȚII, MODERNIZARE SAU REINVENTARE - TOATE DEVIN POSIBILE LA GASTROPAN ÎN PERIOADA 14-16 MARTIE 2024, BRAȘOV!

Expoziția internațională GastroPan reprezintă o sursă incontestabilă de cunoștințe și transfer de informații esențiale pentru orientarea viitoare a industriei de panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, morărit și HoReCa. Evenimentul, programat să aibă loc între 14-16 martie 2024, la Brașov, în complexul Lux Divina, va uni cererea și oferta, furnizorii și clienții, oferind prezentări detaliate ale produselor, tehnologiilor și serviciilor destinate unui public specializat interesat. Această expoziție de 3 zile poate fi considerată un eveniment științific-profesional susținut de furnizorii și producătorii de utilaje, instalații, materii prime și ingrediente, precum și de tehnologii și soluții inovatoare ce pot fi implementate cu ușurință în afacerile proprii.

GASTROPAN – DE 15 ANI, ADUNĂ ÎNTR-UN SINGUR LOC SPECIALIȘTII DIN PANIFICAȚIE, COFETĂRIE ȘI HORECA

Expoziția GastroPan adună de 15 ani consecutivi, producătorii, furnizorii, specialiștii din industria panificației, patiseriei, cofetăriei, HoReCa, gelateriei, ciocolateriei și morăritului, pentru a arăta cele mai noi tehnologii, soluții, materii prime și ingrediente, dar și noutățile din industrii tuturor celor interesați de a-și deschide sau moderniza propria afacere.