GastroPan 2024 a unit lumea de pretutindeni

Inovația este nucleul industriei alimentare, iar expoziția internațională GastroPan 2024, care s-a desfășurat între 14-16 martie, la Brașov, a reprezentat un epicentru vibrant al celor mai recente și captivante evoluții din domeniul panificației, cofetăriei și gastronomiei. În cadrul evenimentului, inovația nu a fost doar un concept abstract, ci și o realitate palpabilă și vizibilă, care transformă și îmbunătățește fundamental modul în care profesioniștii din industrie își desfășoară activitatea.

Succesul continuă în a treia zi a expoziției GastroPan 2024

16 martie 2024 – a treia zi a celei de a 15-a ediție a expoziției internaționale GastroPan, cea mai mare expoziție pentru industria panificației, patiseriei, cofetăriei, gelateriei, ciocolateriei, morăritului și HoReCa din România, unde schimbarea industriei începe pentru specialiștii din aceste domenii.

La GastroPan 2024 a avut loc o explozie de inovație și excelență în a treia zi a expoziției. Astăzi, vizitatorii s-au bucurat să experimenteze și să exploreze o varietate incredibilă de produse și servicii expuse, aducând împreună profesioniști din întreaga industrie alimentară.

Pâinea Magia făinii a fost desemnată Pâinea Anului 2024 la GastroPan

15 martie 2024 – a doua zi a celei de a 15-a ediție a expoziției internaționale GastroPan, cea mai mare expoziție pentru industria panificației, patiseriei, cofetăriei, gelateriei, ciocolateriei, morăritului și HoReCa din România, unde schimbarea industriei începe pentru specialiștii din aceste domenii.

Roboți chelneri, soluții IT și software, utilaje cu reducerea consumului energetic și amprentei de carbon, înghețată artizanală cu arome noi, ambalaje biodegradabile din trestie de zahăr, echipamente pentru măsurarea calității materiei prime, ingrediente inovative, materiale textile pentru fiecare ramură a industriei – sunt doar câteva produse și servicii expuse în cadrul evenimentului. Pe lângă acestea, la fiecare stand expozițional, decurg discuții, schimburi de idei, păreri și opinii, dar și un networking care ajută la îmbunătățirea afacerilor din domeniul panificației, cofetăriei și HoReCa.

Tortul cu nuci și miere a fost desemnat Tortul Anului 2024

14 martie 2024 – prima zi a celei de a 15-a ediție a expoziției internaționale GastroPan, cea mai mare expoziție pentru industria panificației, patiseriei, cofetăriei, gelateriei, ciocolateriei, morăritului și HoReCa din România, unde schimbarea industriei începe pentru specialiștii din aceste domenii.

Organizatori, asociații, patronate, oficialități, brutari, cofetari, bucătari, specialiști din domeniu – au fost prezenți la standurile expoziționale pline de utilaje, echipamente, materii prime, soluții, ambalaje, ustensile și multe altele ale producătorilor, furnizorilor și distribuitorilor de top din România și străinătate. Oameni interesați de dezvoltarea propriilor afaceri au purtat discuții, au degustat produse noi, inovative, ingrediente nemaiîntâlnite și au vizualizat tehnologii și procese gata să ușureze munca personalului.

Mâine începe evenimentul brutarilor, cofetarilor și bucătarilor din România – GastroPan 2024

Începând de mâine, 14 martie, pasionații de brutărie, patiserie, cofetărie și gastronomie, se vor reuni la GastroPan 2024, evenimentul emblematic al industriei panificației, patiseriei, cofetăriei și HoReca din România. Desfășurat la Brașov, Centrul Lux Divina, GastroPan promite să ofere o experiență culinară de neuitat, plină de inovație, creativitate și inspirație.

Digitalizare, sustenabilitate, etichetă curată – tendințele cele mai populare la GastroPan 2024

Numărătoarea inversă a început până la cea de-a 15-a ediție a GastroPan 2024, expoziția internațională de soluții, tehnologii, utilaje, materii prime, ingrediente, ustensile, ambalaje și multe altele pentru industria panificației, cofetăriei și HoReCa din România, programată să aibă loc la Brașov, centrul Lux Divina, pe 14-16 martie. Va fi evenimentul de referință pentru industria alimentară, ale cărei lanțuri de aprovizionare reprezintă un important volant economic pentru produsele alimentare.