Profil expozanți

41% furnizori pentru domeniile panificației, patiseriei, cofetăriei, pizzerii și morărit

39% furnizori pentru domeniile restaurantelor, barurilor, cafenelelor, ceainăriilor, hotelurilor, pensiunilor, bistrourilor, unități fast-food, firme de catering

11% furnizori pentru domeniile gelateriei, ciocolateriei, gogoșeriei

9% alte servicii (IT, consultanță, marketing, finanțare, asociații)

Image

16% firme din străinătate (Polonia, Cehia, Spania, Italia, Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Germania, Lituania, SUA, China etc.)

84% firme din România

Image

DOMENIILE DE ACTIVITATE ALE EXPOZANȚILOR GASTROPAN

Expozanții de la GastroPan sunt elementul vital care conferă expoziției o energie și vitalitate remarcabilă. Acești participanți reprezintă o gamă diversă de companii, de la producători de echipamente și ingrediente, până la furnizori de servicii specializate, toți având un impact semnificativ asupra industriei panificației, cofetăriei și gastronomie. Fiecare expoziție aduce în prim-plan o listă impresionantă de expozanți, contribuind la diversitatea și bogăția ofertei disponibile pentru profesioniștii din industrie și publicul larg.

Printre expozanți, veți găsi producători de echipamente de panificație și patiserie, oferind cele mai recente tehnologii în materie de cuptoare, mașini de frământat, linii de producție și accesorii specializate. Aceste companii aduc la GastroPan inovații care îmbunătățesc eficiența proceselor de producție, calitatea produselor și oferă soluții adaptate nevoilor specifice ale profesioniștilor din domeniu.

Furnizorii de ingrediente constituie un alt pilon important al expozanților. Aceștia prezintă cele mai recente descoperiri în materie de arome, texturi și formule inovatoare pentru a satisface exigențele tot mai sofisticate ale brutarilor, cofetarilor și patiserilor. De la mixuri de făină premium la ingrediente organice și alternative sănătoase, acești expozanți aduc diversitate și calitate la GastroPan.

Nu se uită nici companiile specializate în tehnologii și soluții software pentru industria alimentară, care vin cu instrumente avansate pentru gestionarea eficientă a afacerilor, gestiunea stocurilor și optimizarea proceselor de producție.

Expozanții de la GastroPan nu sunt doar comercianți, ci sunt pilonii care susțin inovația, calitatea și evoluția continuă a industriei alimentare. Ei oferă participanților șansa de a explora și experimenta cele mai bune produse, tehnologii și servicii disponibile, contribuind la creșterea nivelului de profesionalism și excelentă în domeniu.