Pachete de promovare

GASTROPAN – LOCUL UNDE POȚI MODELA VIITORUL INDUSTRIEI TALE!

În primăvara anului viitor, industria panificației, cofetăriei și HoReCa va fi din nou în centrul atenției la GastroPan 2025. Acest eveniment de referință, ajuns la o nouă ediție, se va desfășura într-un cadru vibrant, reunind specialiști, antreprenori și inovatori din întreaga lume. Cu un program bogat și diversificat, GastroPan 2025 promite să fie o platformă esențială pentru explorarea celor mai recente tendințe, tehnologii și soluții din industrie.

TORT CU NUCI ȘI MIERE ȘI PÂINE CU TREI TIPURI DE FĂINĂ – CÂȘTIGĂTOARELE CELOR MAI RÂVNITE PREMII LA CONCURSURILE GASTROPAN 2024

Menite să sprijine dezvoltarea de produse inovatoare și competitivitatea în acest sector, Concursurile GastroPan aduc pentru producătorii români o provocare – aceea de a crea noi produse, de a aduce pe piață noi soluții și de a pune în valoare cele mai noi tendințe.

Noutățile și inovațiile industriei de panificație, cofetărie și HoReCa la standurile GastroPan 2024

Între 14-16 martie 2024, Brașov a fost gazda unui eveniment deosebit pentru pasionații industriei panificației, patiseriei, cofetăriei, gelateriei, ciocolateriei, morăritului și HoReCa – expoziția GastroPan, ediția a XV-a. Evenimentul anual, devenit o tradiție în domeniu, a adunat specialiști, producători, distribuitori și furnizori ai utilajelor, echipamentelor, soluțiilor, tehnologiilor, ambalajelor, materiilor prime și ingredientelor, pentru a arăta cele mai recente inovații și tendințe din domeniu.

CÂȘTIGĂTORII CONCURSURILOR GASTROPAN 2024: CEI MAI BUNI BRUTARI, COFETARI ȘI TINERI DIN ROMÂNIA

SECȚIUNEA COFETĂRIE
TORTUL CU NUCI CARAMELIZATE, FOI CU MIERE ȘI CIREȘE A CÂȘTIGAT PREMIUL TORTUL ANULUI 2024!

La GastroPan 2024, a avut loc o competiție mult așteptată pentru a desemna cel mai spectaculos și delicios tort al anului. Cu bucurie, s-au adunat zeci de cofetari cu o creativitate și imaginație de nemărginit, ingrediente locale, tradiționale, aspect care a furat ochii fiecărui vizitator, dar și o eleganță aparte – au fost doar câteva caracteristici care au caracterizat produsele expuse la categoria Cofetărie, secțiunea Tortul Anului 2024.

GastroPan 2024 – schimbarea industriei începe pentru specialiști

Între 14 și 16 martie 2024 a avut loc cea de-a XV-a ediție a Expoziției Internaționale GastroPan în Brașov, găzduită de complexul Lux Divina. Acest eveniment a reunit, atât oferta, cât și cererea din domeniul industriei alimentare, aducând împreună furnizorii și clienții și oferind o platformă pentru prezentări detaliate ale produselor, tehnologiilor și serviciilor specializate. Expoziția, desfășurată pe parcursul a 3 zile, a avut caracter științific-profesional, fiind condusă de furnizorii și producătorii de utilaje, instalații, materii prime, ingrediente, tehnologii și soluții noi și moderne, cu potențial de implementare în afacerile proprii. GastroPan este singura expoziție de specialitate pentru industria de panificație, cofetărie și HoReCa din România și una dintre cele mai mari din Europa de Sud-Est, beneficiind de peste 23 de ani de experiență în aducerea împreună a furnizorilor mondiali cu operatorii și producătorii de pe piață. Cu 15 ediții consecutive marcate de prezența specialiștilor, expoziția a reușit să atragă anual peste o sută de furnizori din țară și străinătate, precum și peste 20.000 de vizitatori, dintre care 87% reprezintă manageri, specialiști și persoane cu putere de decizie.

GASTROPAN 2024 EVENIMENTUL ANULUI UNDE SCHIMBAREA INDUSTRIEI ÎNCEPE CU TINE

În perioada 14-16 martie, Brașovul va găzdui unul dintre cele mai așteptate evenimente din industria alimentară – GastroPan 2024, ediția a XV-a. Locația aleasă, Centrul Lux Divina, se va transforma în epicentrul inovației și excelenței în panificație, cofetărie și HoReCa. Cu cele trei săli expoziționale (Dacia, Lux Divina, Parc), spații outdoor și zona de Concursuri GastroPan deschise pentru public, evenimentul promite să ofere o experiență captivantă și informativă pentru toți cei pasionați de gătit.
GastroPan 2024 este platforma perfectă pentru a descoperi cele mai recente tendințe și noutăți din domeniul panificației, cofetăriei și gastronomiei. De la inovații în materii prime la tehnologii de ultimă generație în echipamente și utilaje, evenimentul va evidenția direcțiile viitoare ale industriei. Tendințele actuale se axează pe sustenabilitate, sănătate și inovație, iar GastroPan va fi locul ideal pentru a explora aceste aspecte și pentru a cunoaște producătorii și furnizorii care le aduc în prim plan.