Catalog GastroPan

Catalogul expoziției este material de comunicare dedicat exclusiv evenimentului GastroPan, sursă de informație cu datele de contact ale furnizorilor (care rămâne vizitatorilor după expoziție).

Pentru a completa foaia de catalog, accesați link-ul următor:

https://www.gastropan.ro/index.php/ro/foaie-de-catalog

Vă oferim posibilitatea de a intra în contact direct cu viitorii clienți prin promovarea produselor și serviciilor companiei în catalogul expoziției care este un material de comunicare dedicat exclusiv evenimentului GastroPan fiind o sursă de informație cu datele de contact ale producătorilor și furnizorilor.

Acest material este distribuit tuturor vizitatorilor, dar și expozanților pe parcursul expoziției, aceștia având ocazia de a vă vizita la standul expus sau a vă contacta pe baza datelor de contact oferite. De asemenea, catalogul GastroPan 2024 rămâne vizitatorilor după expoziție. Vizitatorii expoziției sunt antreprenori, specialiști și antreprenori și oameni cu putere de decizie care au ca principal scop deschiderea și modernizarea propriilor afaceri din sectoarele menționate.


GastroPan 2023

Un alt avantaj principal este numărul mare al vizitatorilor care vor fi prezenți pe parcursul a celor 3 zile de expoziție, vizitatori care vor primi catalogul GastroPan 2024, reprezentând o mare oportunitate de a vă cunoaște prin intermediul acestuia.

Catalogul GastroPan 2024 oferă spaţii publicitare, atât pentru expozanţii GastroPan, cât şi pentru furnizorii care, din diverse motive, nu vor expune la eveniment. Prin spațiile publicitare, se oferă un conținut bogat de date și informații despre companii care sunt reprezentative pentru sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa reprezentând o punte de legătură între cererea și oferta de pe piață.

Dimensiunea catalogului GastroPan 2024 este A5, iar variantele de promovare sunt de 1 pagină, ½ pagină sau ¼ pagină, aceste spații putând fi utilizate de către companii pentru reclamă sau advertoriale.

Adițional, organizatorii expoziției asigură gratuit crearea machetei publicitare (pe baza informațiilor și materialelor primite de la compania solicitantă).

Dimensiunea catalogului GastroPan 2024 este A5, iar variantele de promovare sunt de 1 pagina, 1/2 pagina sau 1/4 pagina, aceste spatii putand fi utilizate de catre companii pentru reclama sau advertoriale.

Dimensiunile si preturile spatiilor publicitare pentru cele trei variante de promovare in catalogul expozitiei GastroPan 2024 sunt urmatoarele:

    Pagina 1/1 - 151 x 216 mm (format A5) - 480 EUR
    Pagina 1/2 - 138 x 98 mm - 320 EUR
    Pagina 1/4 - 67 x 98 mm - 200 EUR.

Aflaţi informaţii despre tarife şi spaţiile disponibile în catalog la numărul 0732 575 556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.