Kiállítók profilja

41% sütőipari, pékségi, cukrászati, pizza- és malomipari beszállítók

39% éttermi, bári, kávézói, teázói, szállodai, panziói, bisztrói, gyorséttermi és catering cégek beszállítói

11% fagylaltgyártók, csokoládékészítők, fánksütők beszállítói

9% egyéb szolgáltatások (IT, tanácsadás, marketing, finanszírozás, szövetségek)

Image

16% külföldi cégek (Lengyelország, Csehország, Spanyolország, Olaszország, Moldova, Magyarország, Szerbia, Németország, Litvánia, USA, Kína stb.)

84% romániai cégek

Image

A kiállítók a GastroPan szerves részét képezik, ők azok, akik programokkal, élettel töltik meg a kiállítást. Ezek a résztvevők különböző vállalatokat képviselnek, az eszköz- és összetevőgyártóktól a szakosított szolgáltatásokat nyújtó beszállítókig, akik mind jelentős hatást gyakorolnak a pékség, cukrászat és gasztronómia iparára. A kiállítás hosszú évek óta olyan kiállítókat vonultat fel, amelyek által jelentősen hozzájárul az iparágak szakembereinek és a nagyközönségnek elérhető kínálat sokszínűségéhez és gazdagságához.

A kiállítók között találhatunk pékség- és cukrászfelszerelés-gyártókat, akik a legújabb technológiákat kínálják sütők, dagasztógépek, gyártósorok és kiegészítők terén. Ezek a vállalatok olyan innovációkat hoznak a GastroPan-ra, amelyek javítják a termelési folyamatok hatékonyságát, a termékek minőségét és olyan megoldásokat kínálnak, amelyek a szakemberek specifikus igényeire szabottak.

A nyersanyag-beszállítók is fontos szerepet játszanak: ők mutatják be a legújabb ízeket, textúrákat és innovatív recepteket, hogy kielégítsék a pékek, cukrászok és pékségek egyre kifinomultabb igényeit. A prémium lisztkeverékektől az organikus és egészséges összetevőkig ezek a kiállítók sokszínűséget és minőséget hoznak a kiállításra

Az élelmiszeriparban szakosodott technológiai és szoftvermegoldásokat kínáló cégek sem maradnak le, amelyek fejlett eszközökkel segítik az üzleti folyamatok hatékony kezelését, a készletek nyilvántartását és a termelési folyamatok optimalizálását. A GastroPan kiállítói nem csak kereskedők, hanem az élelmiszeripar innovációját, minőségét és folyamatos fejlődését támogató oszlopok is. A résztvevőknek lehetőségük van felfedezni és kipróbálni a legjobb elérhető termékeket, technológiákat és szolgáltatásokat, hozzájárulva a szakma színvonalának és kiválóságának növeléséhez.