Avem plăcerea să anunțăm organizarea concursului „Înghețata Anului 2026” dedicat exclusiv producătorilor de înghețată artizanală comercializată în cadrul expoziției GastroPan 2026 – evenimentul de referință al industriei de panificație, cofetărie, gastronomie și HoReCa din România care va avea loc în perioada 19-21 martie 2026, la Sibiu.
GastroPan 2026 reprezintă evenimentul ideal pentru companiile care activează în domeniul gelateriei, oferind expunere directă către un public calificat format din producători de înghețată artizanală, cofetari, patiseri, distribuitori și reprezentanți HoReCa.
Despre concursul „Înghețata Anului 2026”:
Concursul „Înghețata Anului 2026” se adresează producătorilor de înghețată artizanală și urmărește promovarea creativității, inovării și calității în industria gelateriei. Participanții vor concura în mai multe categorii, precum înghețată cu fructe, înghețată pe bază de lapte, înghețată vegană, produse inovative etc.
Fiecare produs va fi evaluată de un juriu de experți, iar concursul va constitui un punct de atracție major în cadrul expoziției oferind:
- recunoaștere profesională și oportunitatea de a-și valida produsele în fața specialiștilor;
- vizibilitate extinsă în rândul profesioniștilor din industrie și mass-media de specialitate;
- oportunitatea de networking cu alți producători, antreprenori și reprezentanți HoReCa interesați de produse artizanale și soluții inovatoare.
Dacă sunteți:
- Expozanti și sponsori: rezervați-vă standul și asociați-vă brandul cu excelența în producția de înghețată artizanală
- Producători de înghețată: înscrieți-vă în concurs și arătați creațiile voastre artizanale.
Detalii la:
- Participare ca și expozant și/sau sponsor: 0733 313 042,
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - Participare ca și concurent: 0732 575 556,
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


