Succesul continuă în a treia zi a expoziției GastroPan 2024

16 martie 2024 – a treia zi a celei de a 15-a ediție a expoziției internaționale GastroPan, cea mai mare expoziție pentru industria panificației, patiseriei, cofetăriei, gelateriei, ciocolateriei, morăritului și HoReCa din România, unde schimbarea industriei începe pentru specialiștii din aceste domenii.

La GastroPan 2024 a avut loc o explozie de inovație și excelență în a treia zi a expoziției. Astăzi, vizitatorii s-au bucurat să experimenteze și să exploreze o varietate incredibilă de produse și servicii expuse, aducând împreună profesioniști din întreaga industrie alimentară.

Expozanții au continuat să impresioneze cu o gamă diversă de produse și servicii, printre care se numără:

  • Echipamente de ultimă generație – participanții au avut ocazia să descopere cele mai recente inovații în echipamentele destinate industriei alimentare, de la cuptoare și mixere la mașini de ambalat și sisteme de refrigerare. Tehnologia avansată și eficiența acestor echipamente au captivat atenția vizitatorilor, oferindu-le oportunitatea de a investi în soluții care să îmbunătățească eficiența și calitatea producției lor
  • Ingrediente de calitate superioară – expozanții au prezentat o varietate impresionantă de ingrediente de cea mai înaltă calitate, de la făină și unt la ciocolată și fructe exotice. Vizitatorii au avut posibilitatea să descopere cele mai bune opțiuni disponibile pe piață și să obțină informații despre proveniența și calitatea fiecărui ingredient expus
  • Servicii profesionale – pe lângă produsele alimentare și echipamentele de ultimă generație, expoziția a fost locul ideal pentru a descoperi o gamă largă de servicii profesionale dedicate industriei alimentare. De la consultanță în domeniul managementului și marketingului până la soluții personalizate pentru gestionarea afacerilor, vizitatorii au avut acces la expertiză și resurse valoroase pentru a-și dezvolta și îmbunătăți operațiunile lor.

A treia zi a expoziției GastroPan 2024 a reprezentat o oportunitate excelentă pentru profesioniștii din industria alimentară de a descoperi cele mai noi tendințe și inovații și de a stabili noi parteneriate și colaborări într-un mediu dinamic și stimulativ.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și imagini de la ediția curentă, vizitați pagina www.gastropan.ro.