GastroPan 2023 – újítást hozó fiatalok, új lehetőségek és partnerkapcsolatok

A 2023-as GastroPan kiállítás nagy sikert aratott, hiszen a romániai pékipari, cukrászati és HoReCa szektorok gyártói és beszállítói ismételten lehetőséget kaptak a legutolsó trendek és újdonságok bemutatására azok számára, akik az iparágak legfrissebb innovációira kíváncsiak, vagy azokat saját vállalkozásaikban alkalmaznák. A GastroPan versenyeken kiosztásra kerültek az idei esztendő „év terméke” díjai, nem utolsó sorban pedig ízelítőt kaphattunk az ifjú pékek, cukrászok és szakácsok, azaz a jövendőbeli mesterek gazdag ötleteiből, kreativitásából.    

Látogasson el a 2023-as GastroPan kiállításra!

Meghívjuk a következő GastroPan Nemzetközi Szakmai Kiállításra 2023. Március 17-19 között, amelyre Romániában, Brassóban, a Lux Divina központban kerül sor  3 kiállítótermében: Dacia, Lux Divina, Park termekben, illetve szabadtéri felületeken. 

2023. GastroPan kiállítás – a beszállítók és termelők találkozása, pékek, cukrászok, szakácsok szakmai versenye – március 17-19., Brassó


Brassó, 2023. március 17-19. – az alapanyagtól a késztermékig; alapanyag- és tésztakészítő gépektől a professzionális sütőkig; minőség és innováció: az olyan szektorok kulcsszavai, mint a pékipar, cukrászat, vagy a szállodaipar, amelyek visszatérnek idén tavasszal a Lux Divina központban megrendezésre kerülő GastroPan kiállításra.
A kiállítás egy hatékony fórumot biztosít a cukrászat, fagylalt-, csokoládé-, pék- és malomipar, valamint a vendéglátás szakembereinek, ami direkt lehetőséget kínál partnerségek kialakítására és megbeszélési helyszínt biztosít az élelmiszeriparhoz tartozó ellátáslánc valamennyi résztvevőjének.

A GastroPan kiállítás következő kiadása 2023 március 17-19 között kerül megrendezésre, Brassóban

A GastroPan kiállítás 14. kiadása 2023 március 17-19 között kerül megrendezésre Brassóban, A Lux Divina kiállítóközpontban, ennek 3 külön termében: Dacia, Lux Divina és Parc termek. Ezen kívűl kültéri standok is lesznek.

A megnövekedett beruházási érdeklődésre válaszolnak a sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari beszállítók a GastroPan kiállításon

A GastroPan szakmai kiállítást 2022. április 3-5 között, Brassóban, a Lux Divina központban szervezik. A rendezvény Közép- és Délkelet-Európa legrangosabb nemzetközi sütőipari, cukrászati, fagylaltipari, gasztronómiai és vendéglátóipari szakmai kiállítása. Az immár tizenharmadik alkalommal megrendezésre kerülő GastroPan szakmai kiállítás világszintű beszállítók innovatív termékeit és technológiáit sorakoztatja fel, és számos romániai és külföldi szakember és vállalkozó találkozik a kiállítás alkalmával.

A következő GastroPan kiállítás dátuma és helyszíne: 2022. április 3-5, Brassó, Románia

Újra megszervezésre kerül Románia legnagyobb szakmai kiállítása, a GastroPan, ahol a nemzetközi sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari szakemberek, vállalkozók találkoznak. Ezúttal a rendezvénynek Brassó városa ad otthont, 2022. április 3 és 5 között. Ez Románia legnagyobb olyan B2B típusú kiállítása, amelyre számos beszállító érkezik a világ minden részéről, hogy találkozzon a fenti iparágakban dolgozó romániai szakemberekkel, termelőkkel. A kiállítási standok egyéni programja mellett, a rendezvény három napja alatt zajlanak a már jól ismert GastroPan Versenyek, ahol megválasztják az Év Kézműves és Ipari Kenyerét és az Év Tortáját.

A GastroPan kiállítást 2021. szeptember 21-23 között Aradon tartják, az expo megoldásokat kínál a járvány utáni fellendüléshez

Délkelet-Európa legjelentősebb nemzetközi sütőipari, cukrászati gasztronómiai, fagylalt, kávé és vendéglátóipari szakmai kiállítására 2021. szeptember 21-23 között, Aradon, Romániában kerül sor. Termékek, szolgáltatások és technológiák legszélesebb skálája tekinthető majd meg a kültéri és beltéri standoknál: a legújabb technológiáktól és felszerelésektől kezdve, innovatív alapanyagokon és eszközökön, szoftvermegoldásokon és professzionális higiéniai megoldásokon át egészen csomagolásokig és tortadíszítő elemekig mindent megtalálnak a látogatók.

A GastroPan kiállítás új dátuma: 2021. MÁRCIUS 11-13

A koronavírus elterjedése következtében kialakult helyzet miatt bevezetett romániai és külföldi megszorítások okán, a szervezők kiállítókkal, látogatókkal és más érintett partnerekkel folytatott egyeztetéseit követően az a közös döntés született, hogy a GastroPan Nemzetközi Szakmai Kiállítást 2021 tavaszára halasztják.