fbpx

Pâinea, Tortul şi Produsele Anului 2019 vor fi premiate la GastroPan

Cea mai mare competiţie dedicată promovării inovaţiilor şi a talentelor din industria de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se va desfăşura în perioada 28-30 martie 2019 la Arad, în cadrul expoziţiei GastroPan. Concursurile GastroPan aduc împreună cei mai talentaţi brutari, cofetari și bucătari autohtoni care își vor demonstra măiestria în fața unui juriu format din specialiști. Concursurile GastroPan sunt grupate în 3 secțiuni competiționale (PANIFICAȚIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE), în cadrul cărora juriul selectează lucrările care vor primi trofeele Pâinea Anului 2019 și Tortul Anului 2019. Înscrierile la Concursurile GastroPan 2019 se fac până pe 28 februarie contactând organizatorii la telefon 0756-610.883 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ce tendințe și tehnologii vor impulsiona afacerile vizitatorilor GastroPan 2019?

În perioada 28-30 martie 2019 la Arad, în cadrul expoziției GastroPan - care va reuni sute de furnizori cu mii de specialiști și manageri, vor fi prezentate cele mai inovatoare soluții și tehnologii din domeniu. Eficientizarea producției prin utilaje compacte, diversificarea sortimentelor cu mașini având funcții multiple, mobilierul și ideile de design și amenajare a unităților comerciale de profil, prin care brutăriile, cofetăriile și restaurantele contribuie la mesele zilnice servite de consumatori, sunt doar câteva tendințele care se vor reflecta la standurile GastroPan 2019.

GastroPan 2019 - cel mai mare târg de panificaţie, cofetărie şi HoReCa

În intervalul 28-30 martie 2019 se va desfăşura, în oraşul Arad, ediţia a XI-a a celui mai important eveniment autohton din domeniul panificaţiei, al cofetăriei şi al ospitalităţii: expoziția internațională GastroPan. Sute de furnizori de echipamente, materii prime, tehnologii şi soluţii pentru afacerile de profil vor sosi din întreaga lume pentru a expune ultimele inovaţii din domeniu. Programul bogat în demonstraţii şi concursuri vor impune noi produse pe piaţa de profil, vom afla cine va câștiga marele premii Pâinea Anului și Tortul Anului.

GastroPan oferă o experiență unică pentru profesioniștii sectoarelor de panificație, cofetărie și HoReCa

A XI-a ediție a celui mai important eveniment dedicat tehnologiilor profesionale de panificație-cofetărie și de gastronomie se va desfășura în perioada 28-30 martie 2019 la Arad. GastroPan va reuni toate profesiile de pe filiera panificație-cofetărie-HoReCa. Furnizorii au ocupat deja majoritatea din standurile disponibile și pregătesc vizitatorilor numeroase noutăți, demonstrații, ateliere practice, lansări și degustări de produse.

GastroPan 2019 se va desfășura la Arad în perioada 28-30 martie

Următoarea ediție a expoziției GastroPan, cea mai mare expoziție tip B2B dedicată specialiștilor și antreprenorilor din panificație, cofetărie și HoReCa, reunind sute de furnizori din întreaga lume cu zeci de mii de vizitatori din domeniu,

Bilanț GastroPan 2018: sursa de inspirație a industriei de profil

Cea de-a X-a ediție a Expoziției Internaționale GastroPan a prezentat la Târgu Mureș, în perioada 19-22 aprilie 2018, o imagine completă a industriei de panificație, cofetărie și HoReCa, fiind o sursă de inspirație enormă pentru afacerile din toate domeniile sectorului: