A romániai GastroPan Nemzetközi Kiállítás egy igen jelentős rendezvény az élelmiszeripar számára, amelynek tevékenysége a pékség, cukrászat, fagylaltkészítés, csokoládégyártás, malomipar, közétkeztetés és HoReCa szektorokra terjed ki.  Az esemény összegyűjti a fent említett iparok szakembereit, beszállítóit, gyártóit és szakértőit, hogy bemutassák a legújabb innovációkat, technológiákat, gépeket, berendezéseket, alapanyagokat, csomagolásokat és más különböző megoldásokat az élelmiszertermelés terén. A kiállítás emellett lehetőséget kínál a résztvevők közötti kapcsolatépítésre és tapasztalatcserére, élő bemutatókra, termékkóstolásokra, konferenciákra és tematikus workshopokra.

A GastroPan kiállítás egy alapvető fontosságú esemény azok számára, akik fejleszteni szeretnék képességeiket és ismereteiket az élelmiszeripar területén, közös platformot biztosítva az új termékek bevezetéséhez és az iparág aktuális trendjeinek felfedezéséhez.

Image
  1. Technológiai innovációk – a látogatók felfedezhetik a legújabb berendezéseket és technológiákat a sütőipar, cukrászat és gasztronómia területén.
  2. Digitalizáció és digitalizálás – nagyobb hatékonyság, jobb minőség, személyre szabás és jobb ügyfélkapcsolatok, valamint digitális megoldások bevezetése.
  3. Sikeres találkozók a kiállítók és látogatók között – lehetőségek, megoldások és technológiák az üzlet fejlesztéséhez.
  4. Élő bemutatók – a legújabb gyártási és előállítási technológiák élő bemutatása.
  5. Kapcsolatépítés – szakmai tapasztalatcsere, potenciális beszállítókkal és jövőbeli ügyfelekkel való kapcsolatteremtés.