Business Point

A business point ideális megoldás különösen azoknak a cégeknek, akik szolgáltatásokat kínálnak, és nem feltétlenül van szükségük nagy kiállítói felületre, valamint azoknak a vállalatoknak hasznos, akik szeretnék képviseltetni magukat a GastroPan kiállításon, anélkül, hogy kiállítói standot foglalnának.

Mit jelent a „business point”?

Egy célszerűen berendezett terület, az üzleti beszélgetések platformja, amely biztosítja a vállalat állandó jelenlétét a GastroPan kiállításon, anélkül, hogy az kiállítóként lenne jelen. Egy asztallal és két székkel van berendezve, ahol üzleti beszélgetést lehet lebonyolítani, ugyanakkor lehetséges itt roll-up elhelyezése is, a hatékonyabb figyelemfelkeltés céljából. A szervezők jól láthatóan jelölik a business point-ok helyét a kiállítás területén. 

 

Szórólaposztás

Szórólaposztás a bejáratnál: ez a népszerűsítési forma lehetővé teszi, hogy a GastroPan kiállítás keretén belül három nap alatt üzenete több mint 21.000 látogatóhoz érjen el.

Szórólapozás

A szórólap egy praktikus és átfogó útmutató, amely segíti a látogatókat az egyszerű tájékozódásban a kiállításon, és maximalizálja az élményüket. Ez egy alapvető eszköz a következőkre:

  • Tájékoztatás: minden szükséges információt megad a cégről
  • Interakció: elősegíti a találkozókat a kiállítók és a látogatók között, ezáltal ösztönözve az üzleti lehetőségeket és együttműködéseket.

blank-flyer

Roll-up

A roll-upok segítik a kiállítók reklámkampányát vagy azoknak a cégeknek a népszerűsítését, akik nem vesznek részt kiállítóként a GastroPan aktuális kiírásában. A roll-up egy kiváló közlési eszköz, amely akkor is használható, ha senki nincs jelen a cég képviseletében. 

roll-up

GastroPan katalógus

A GastroPan kiállítás felkínálja önöknek a lehetőséget, hogy a kiállítás hivatalos katalógusán keresztül, egy jól célzott, de nagyszámú közönség számára reklámozza termékeit, szolgáltatásai!