Szervezők

A Boro-Info Grouphoz olyan neves brandek tartoznak, mint a „Brutarul-Cofetarul”, „GastroPan” vagy a „Gastromedia”, míg stratégiai partneri kapcsolatai a legfontosabb technológiák és megoldások beszállítóival az általa már több mint 20 éve támogatott szakterületek, a pék és sütőipar, cukrászat, malom, csokoládé, fagylalt és gasztronómia szolgálatában állnak. 

A cég missziója:

„A sütőipar, cukrászat és gasztronómia területeinek támogatása és az ezeken a szakterületeken dolgozók szakmai felkészültségének segítése információkkal, kutatásokkal és technológiákkal, melyeket a rendelkezésükre bocsát a GastroPan nemzetközi kiállítás, a Brutarul-Cofetarul és a Gastromedia szakmai lapok, a GastroPan Versenyek, szakmai továbbképző tanfolyamok által, valamint a vállalkozások segítése a brandek meghatározása és a vizuális identitás megalkotása terén.”

A Boro-Info 2001-ben egy olyan projekttel kezdett, amely akkoriban újdonságnak számított: a Brutarul-Cofetarul szakmai lappal. A román piac lelkesen fogadta a szaklapot, a magazin hasznos és érdekes tartalmának köszönhetően: technológiai információk, a beszállítók ajánlatai, termékek és megoldások bemutatása, beszállítók elérhetősége. A szakmai lap elősegítette, megkönnyítette a pékségek és cukrászdák tevékenységét, valamint a termelés hozamának növekedését, melyek mind olyan tényezők, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy az olvasók érdeklődése, száma folyamatosan növekedjen.

A Brutarul-Cofetarul lap által érintett szakterületek szoros kapcsolatban állnak a gasztronómiai és vendéglátóipari szektorral, amellyel egyre gyakoribbá vált a kölcsönhatás, a kliens-beszállító viszonynák illetve ezen területek komplementaritásának köszönhetően. Így következett az, hogy a Boro-Info a szakmai ismereteit és tapasztalatát a gasztronómia szolgálatába is helyezte, egy különálló szakmai lapot indítva: a Gastromediát.

A Boro-Info egyéb szolgáltatásai:

Szakmai képzések:

A szakemberekkel való folyamatos kapcsolat mindig lényeges információkat kínált a piac helyzetéről és a kihívásokról, amelyekkel a szakemberek a mindennapokban szembesülnek. A képzési és fejlődési lehetőségek hiánya egy közös problémának számított minden területen, melyen a Boro-Info tevékenykedett és ennek a felismerése egy új projekt létrejöttét eredményezte: szakmai továbbképző tanfolyamok szervezését.

Napjainkig több mint 2 000 szakember fejlesztette szakmai tudását ezeken a tanfolyamokon, a vállalkozásoknál, ahol dolgoznak, az eredmények szemmel láthatóak: nőt a termékek kínálata, javult a termékek minősége, nőtt a kínálatban szereplő termékek hozzáadott értéke, új piaci szegmenseket szólítottak meg és bővítették a vendégeik körét is.

Branding és kommunikáció

A két szakmai lap szerkesztése mellett a Boro-Info designerei szaktudásukkal segítenek, hogy a pékségek, cukrászdák vagy éttermek, szállodák vállalkozásai minél hangsúlyosabb szerepet kapjanak a piacon, rendelkezzenek saját vizuális identitással, amihez hozzátartozik a logó és saját kommunikációs anyagok. A Boro-Info 20 éves tevékenysége alatt számos vállalkozó igénybe vette branding szolgáltatásait, mint amilyen: a logó tervezés, névjegykártyák, különböző dokumentumok (fejléces papírok, borítékok, templatek belső dokumentációkhoz stb.), honlapok, szórólapok, katalógusok, étlapok és reklámplakátok, gépjármű megszemélyesítés/feliratozás, mindehhez pedig szaktanácsadás társul, amely segít megtalálni a leghatékonyabb kommunikációs stratégiát.

 Szakfordítás:

A román vállalkozások tevékenységének kiterjesztése az országhatárokon túlra, valamint a külföldi vállalkozások terjeszkedése Romániában helyi forgalmazók vagy kirendeltségek által, egy jelentős mennyiségű információ átadásával is jár. A termékek, katalógusok, munkafolyamatok műszaki dokumentációja, honlapok, szórólapok lefordítása felgyorsítja az információk átadását a romániai és nemzetközi vállalkozók és menedzserek között.

A Boro-Info Group válasza a piac kérésére az volt, hogy csapatát bővítette egy szakfordítóval, aki az adott területekre specializálódott, ami megoldást kínált számos olyan vállalkozásnak, akik az elmúlt 20 év alatt igénybe vették a Boro-Info fordítói szolgáltatásait.
Boro Info
Revista Brutarul – Cofetarul
gastromedia