A GastroPan kiállítás következő kiadása 2023 március 17-19 között kerül megrendezésre, Romániában, Brassóban

A GastroPan nemzetközi kiállítás 14-dik kiadása 2023 március 17-19 között kerül megrendezésre Romániában, Brassóban, a Lux Divina kiállítóközpontban, és 3 kiállítóteremben fog zajlani: Dacia, Lux Divina és Parc. A szervezők már az utolsó részletek kidolgozásának munkafázisában tartanak, tehát minden feltétel adott a beszállítoknak hogy felvegyék a kapcsolatot velünk ha szeretnének résztvenni a kiállítás 14-dik kiadásán, 2023 tavaszán.

A KÖVETKEZŐ GASTROPAN KIÁLLÍTÁS 2023 MÁRCIUSÁBAN LESZ BRASSÓBAN, ROMÁNIÁBAN

2023 márciusában újra megszervezik a GastroPan sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari megoldásokat és technológiákat bemutató szakmai kiállítást. A 14. GastroPan kiállításra Brassóban kerül sor, ahol az ipar világszintű beszállítói találkoznak a szakma képviselőivel. A kiállítók érdekes programokkal, innovatív technológiákkal és termékekkel várják a látogatókat a kiállításra. Ismét sor kerül a GastroPan Versenyekre, megválasztják az Év Kenyerét és az Év Tortáját.

Ünnepi hidegtálak és ételkülönlegességek a GastroPan kiállítás versenyein

Kedden, április 5-én, Románia legtehetségesebb szakácsai versenyeztek a 13. GastroPan kiállítás keretein belül szervezett gasztronómiai versenyeken. Díjazták a legesztétikusabb, és legelegánsabb hidegtálakat, illetve vegetáriánus és hagyományos román nemzeti ételeket is.

2022 legjobb kenyerei: a pirított magvas kenyér és a kemencében sült pityókás fehér kenyér

A GastroPan kiállítás Románia legjelentősebb pékipari, cukrászati, fagylaltipari és vendéglátóipari szakmai kiállítása. A kiállítás második napján, hétfőn, április 4-én a standokon kiállított legújabb megoldásokon és technológiákon kívül a GastroPan Versenyek Pék kategóriájának versenyszámai vonzottak még több látogatót, szakmabelit. Idén ismét a legtehetségesebb pékek neveztek be a Pék kategória három versenyszámára, akik különleges kenyerekkel és péksüteményekkel érkeztek.

2022 legjobb újragondolt tortája az Energy Booster

Az idei GastroPan sütőipari, cukrászati, fagylaltipari és vendéglátóipari szakmai kiállítás vasárnap, április 3-án kezdődött. A kiállítás első napján a GastroPan Versenyek cukrász kategóriájának versenyszámai zajlottak, melyre jobbnál jobb tortákat és szebbnél szebb cukorpasztából készült művészi alkotásokat neveztek be. A nemzetközileg elismert szakértőkből álló zsűri kiválasztotta az Év Tortáját. 2022 Tortája az Energy Booster nevű torta lett. Ez egy újragondolt Eszterházy torta, amelyet Ștefan Alexandru készített, a Moncris cukrásza.