Hirdetési csomagok

Kulináris élmények március 14-16. között Brassóban - 2024-ben is visszatér a GastroPan!

GastroPan – 2024. március 14-16. – Brassó – szakmai találkozó a pék-, cukrász-, fagylalt-, csokoládé-, és malomipar, valamint a HoReCa szakembereinek! Speciális gépek és berendezések, nyersanyagok, összetevők, bútorzat, csomagolóeszközök, szolgáltatások, és persze a kapcsolódó iparágakban megjelenő legújabb trendek és hírek – mindez egy helyen!  

A 2023-as GastroPan versenyek: íme Románia legjobb pékmesterei, cukrászai és ifjú szakácsai

Az Év Tortája 2023 kategóriában 10 cukrász indult, akik az ország különböző részeiről érkeztek. A feladat egy choux használatával készült, ugyanakkor új trendeknek megfelelő torta elkészítése volt. A legjobb torta elkészítéséért járó díjat Sima Maria Adina nyerte el klasszikus, de fenntarthatóságnak és fogyasztói igényeknek megfelelő (cukor és gluténmentes) tortájával. A torta összeállításában a cukrászatban használt szokásos alapanyagokon kívül gluténmentes liszteket és különböző cukorhelyettesítőket használtak fel. A leggyakrabban használt aromák a fekete- és fehércsokoládé, valamint a málna és a pisztácia voltak.

GASTROPAN 2023 - EREDMÉNYES TALÁLKOZÓK KIÁLLÍTÓK ÉS LÁTOGATÓK KÖZÖTT

Románia, Brassó, 2023 március 17-19 – A GastroPan nemzetközi kiállításon az üzleti kapcsolatokon, bemutatókon, előadásokon kívül újra szerepet kaptak az érzelmek és a baráti beszélgetések, miközben a pék-, cukrász-, és fagylaltipar, valamint a HoReCa nagyjai közötti fontos eszmecserékre kerülhetett sor.  A látogatók nem csak a legújabb fejlesztéseket nézhették meg testközelből, de lehetőségük volt megkóstolni az innovatív termékeket, és kipróbálni a legmodernebb gépeket, felszereléseket.  

A GastroPan kiállítás következő kiadása 2023 március 17-19 között kerül megrendezésre, Romániában, Brassóban

A GastroPan nemzetközi kiállítás 14-dik kiadása 2023 március 17-19 között kerül megrendezésre Romániában, Brassóban, a Lux Divina kiállítóközpontban, és 3 kiállítóteremben fog zajlani: Dacia, Lux Divina és Parc. A szervezők már az utolsó részletek kidolgozásának munkafázisában tartanak, tehát minden feltétel adott a beszállítoknak hogy felvegyék a kapcsolatot velünk ha szeretnének résztvenni a kiállítás 14-dik kiadásán, 2023 tavaszán.