GastroPan Versenyek szponzorizálása

A cukrászati, sütő- és pékipari beszállítóknak lehetőségük van a GastroPan versenyeinek támogatására

A GastroPan versenyei körvonalazzák a következő évi trendeket a romániai szakma számára, nemzetközileg és romániai szinten elismert szakmai zsűri bírálja a romániai pékségek, cukrászdák és éttermek szakemberei által készített versenytermékeket és művészi alkotásokat, akik versenybe szállnak az év legjelentősebb szakmai elismerését jelentő Év Kenyere és Év Tortája díjakért.

A GastroPan kiállítás és a GastroPan versenyek szervezői felajánlják a sütő-, cukrász-, gasztronómiai és vendéglátóipar beszállítói számára, hogy partnerekként részt vehetnek a versenyeken és támogathatják a három versenykategóriát. A potenciális szponzorok választhatnak a négy szponzorcsomag közül, így különböző extra szolgáltatásokban részesülnek, melyekkel népszerűsíthetik termékeiket és megoldásaikat a versenyzők, a zsűri, a látogatók és a kiállítók körében.

A GastroPan versenyeinek szponzorai közvetlen kapcsolatba léphetnek a versenyzőkkel – romániai pékségek, cukrászdák, vendéglők szakemberei –, és termékmintákat, termékkatalógusokat, névjegykártyákat és promóciós utalványokat adhatnak nekik.
Támogatói Csomagok
GYÉMÁNT SZPONZORCSOMAG
ARANY SZPONZORCSOMAG
EZUST SZPONZORCSOMAG
BRONZ SZPONZORCSOMAG
A szponzorcsomagokkal (GYÉMÁNT, ARANY, EZÜST és BRONZ szponzorcsomagok) kapcsolatos további információkért kattintson az ikonokra, hívja a +40733-313.042-es telefonszámot vagy írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.