Kulináris élmények március 14-16. között Brassóban - 2024-ben is visszatér a GastroPan!

Kulináris élmények március 14-16. között Brassóban - 2024-ben is visszatér a GastroPan!

GastroPan – 2024. március 14-16. – Brassó – szakmai találkozó a pék-, cukrász-, fagylalt-, csokoládé-, és malomipar, valamint a HoReCa szakembereinek! Speciális gépek és berendezések, nyersanyagok, összetevők, bútorzat, csomagolóeszközök, szolgáltatások, és persze a kapcsolódó iparágakban megjelenő legújabb trendek és hírek – mindez egy helyen!  

Három nap – csütörtök, péntek, szombat – élje át személyesen, és tervezze együtt meglévő és leendő partnereivel a szakma jövőjét! A GastroPan kiállítás egyedülálló találkozóhelyet kínálat vállalatok és szakemberek közötti párbeszédhez, a különböző iparágak helyzetének megvitatásához, üzleti kapcsolatok kiépítéséhez, szakmai frissítésekhez és tudásmegosztáshoz.

Az elmúlt évek kiállításaihoz hasonlóan a 2024-es GastroPan is izgalmas, inspiráló élményeket ígér a pékszakma, cukrászat és HoReCa résztvevőinek. A GastroPan azzal, hogy évről évre bevonzza a pék-, cukrász- és HoReCa ipar legjobb szakembereit, mértékadó eseménnyé nőtte ki magát. Az éves kiállítás ideális platformot biztosít az új iparági trendek, technológiák és termékek felfedezéséhez.

 

Egy esemény, amely bevonzza a pékség, cukrászat és gasztronómia iránt érdeklődő látogatókat

A kiállítást látogatói jellemzően vagy az iparágak képviselői, vagy kifejezetten a pékipari, cukrászati és gasztronómiai trendekben és innovációkban érdekelt személyek. Számos vállalkozó, cégvezető, pék, cukrász, és különböző édességgyártó szakember és szakács vesz részt a kiállításon, és mutatja be egyedi, vagy újdonságnak számító felszerelését, szolgáltatását vagy egyéb termékét. A kiállítás lehetőséget kínál ezen szakembereknek, hogy élő bemutatókon, prezentációkon vegyenek részt, fejlesszék szakmai tudásukat, vagy akár megbízható beszállítókkal lépjenek kapcsolatba.

 

Prominens kiállítók, innováció és kiválóság

A GastroPan kiállításon számos modern technológiai megoldás jelenik meg, amelyek innovációt hoznak a pékség, cukrászat és HoReCa iparágaiba. A kiállításon résztvevő forgalmazók olyan fejlett gyártóberendezéseket mutatnak be, amelyek segítségével könnyedén optimalizálható az egyes termékek előkészítési és gyártási folyamata. A professzionális kelesztőktől, dagasztóktól és modern sütőberendezésektől egészen a legújabb, automatizált csomagolókig számos berendezés lesz felvonultatva. Intelligens, automatizált megoldások kerülnek bemutatásra, amelyek segítségével könnyebben ellenőrizhetővé, monitorizálhatóvá válik a teljes termelési folyamat, javítva ezzel a hatékonyságon és a végtermékek minőségén. Mindemellett a kiállítás széles választékban kínál kiemelkedő minőségű alapanyagokat, a különleges lisztektől és vajféléktől kezdve a természetes aromákig és színezékekig. A GastroPan a pék-, cukrász- és HoReCa ipar szinte bármely technikai, üzleti problémájára megoldásokat, lehetőségeket kínál.

 

PÉKSÉG

A kiállításról nem hiányozhat a pékség- és péksütemények szekciója, amelyen belül a pékeknek szánt termékpaletta (kenyér, croissant, kifli, zsömle stb. készítéséhez készült alapanyagok és berendezések) kerül bemutatásra. Valójában a termelési lánc mindenik láncszeme bemutatásra kerül valamilyen formában: nagy méretű, ipari berendezések, kisebb gépek, a legkülönfélébb alapanyagok, félkész termékek és számos hasznos szolgáltatás megtekinthető és kipróbálható a helyszínen.

Gépek, bútorok és rozsdamentes acél felszerelések pékségeknek

Személyre szabott berendezések, pékségek felszerelésére szolgáló megoldások, teljes pékségi termelői sorok

Sütők minden típusban és technológiával: forgó sütők, légkeverős sütők, kombinált sütők, termo-ciklikus és moduláris sütők, minisütők, zsemlesütő szalagok stb.

Élesztőkezelők, elődolgozók és klímarendszerek

Szeletelőgépek, laminálók, zsemlemorzsa-őrlők, tésztagyúrók, kifli formázó gépek, sziták, adagolók

Kenyeres ládák, tolókocsik, tolókocsi kerekek

Péksütemények készítéséhez való kiegészítő berendezések

Zsákok, dobozok, csomagolópapírok, ajándékok, papír és karton csomagolóeszközök

Fánk- és lánggossütők

Gyorsfagyasztók: spirál, fagyasztóraktárak, nyersanyaghűtők, vízhűtő berendezések, kelesztő gépek, vízhűtők, bagettformázó gépek, emelők pékségek számára

Kültéri és beltéri silórendszerek lisztnek, tartályok folyékony kovásznak és élesztőnek

Liszt, hozzávalók, előkeverékek, aromák, élesztő, kivonatok, színezékek, adalékok, kenyérsütéshez, kekszekhez és péksüteményekhez, margarinok és növényi zsírok; professzionális olajok, krémek, töltelékek, lekvárok, cukor nélküli és természetes tejszín, zselék, mártások, tartósított gyümölcsök stb.

 

CUKRÁSZAT

A kiállítás cukrászati szekciója egybegyűjti a legnagyobb neveket, ami az alapanyagokat, technológiát, bútorzatot, csomagolásokat és szolgáltatásokat illeti. A kiállítás kihagyhatatlan esemény azok számára, akik mélyebb belátást szeretnének nyerni a cukrászati szektor szakmai és gazdasági problémakörébe. A látogatók első kézből juthatnak információkhoz úgy az ipari, mint a kézműves cukrászat világából:

Gépek, különböző eszközök, berendezések és kiegészítők cukrászdák és cukrászlaborok számára

Bútorok és különféle rozsdamentes acélfelszerelések cukrászdákhoz, laborokhoz

Vízszintes és függőleges hűtővitrinek

Több ezer cukrászati eszköz és kiegészítő: különféle tortaformák, tortaállványok, muffinformák, díszítőzsákok, díszítőcsövek, desszertdobozok, spatulák, ehető és nem ehető díszek, gyertyák, tálak, menyasszonyi tortadíszek, vágó/szeletelőberendezések, marcipán, fondant, valamint szakirodalmi könyvek

Széles választékban kínált alapanyagok: aromák cukrásztermékekhez, instant töltelékek és előkeverékek, gyümölcstöltelékek, cukrászkrémek, növényi alapú kakaókrémek, tejszín alapú desszerstabilizálók, élelmiszerszínezékek, marcipán- és krémkoncentrátumok, margarin és vaj cukrásztermékekhez, növényi és állati eredetű tejszín, dekorációs termékek, más kapcsolódó termékek (sütőformák, fogyóáru stb.), gyümölcsök és töltelékek, lekvárok.

Professzionális csomagolóeszközök cukrászdák, laborok számára

Szalagok és más díszítőeszközök tortákhoz és más cukrásztermékekhez

 

Fagylaltipar

A GastroPan kiállításon más eseményekhez mérten kiemelten nagy számban gyűlnek össze a fagyiipar képviselői. Ebben a szekcióban is a legújabb termékek, szolgáltatások és technológiai megoldások kerülnek bemutatásra:

Különböző berendezések és fogyóáru

Fagylaltkészítő gépek

Bútorzat és különféle rozsdamentes acélfelszerelések fagylaltlaborok számára

Széles választékban kínált összetevők és alapanyagok

Alapanyagok, felszerelések és ötletek a kézműves fagylalt és a fagyasztott joghurt elkészítéséhez, bemutatóvitrinek, különböző megoldások fagylaltozó nyitásához stb.

 

 

Kávé

Ez a szekció a teljes kávéellátási láncot mutatja be, átfogva a teljes folyamat mindenik állomását és szegmensét, a világ különböző ültetvényeitől egészen a különféle feldolgozási technikákig és fogyasztásig:

Kávé- és frappégépek, eszpresszók

Ritka kávék és teák

Egyedi megoldások a kávéiparban  

 

 

Csokoládé

A GastroPan összegyűjti a legjobb csokoládéfeldolgozó gépek, berendezések és kiegészítők gyártóit, akik a kiállítás alkalmával különböző, csokival kapcsolatos bemutatókat, beszélgetéseket szerveznek:

Csokoládécsomagoló gépek

Csokoládébevonáshoz készült futószalagok, csokoládétemperáló gépek

Csokoládébevonatok, glazúrok, csokoládék, krémek, csokoládépótlók, hidrogénkezelt növényi zsírok bevonatokhoz stb.

Csokoládé feldolgozásához szükséges eszközök

 

HORECA

Bútorzat és különböző rozsdamentes acéleszközök bármely típusú élelmiszer számára, az egész iparnak: éttermek, profi konyhák, pizzériák, gyorséttermek, vendéglátó egységek, bárok, hentesüzletek, mészárszékek, tejfeldolgozó egységek, laboratóriumok stb.

Professzionális eszközök és kiegészítők a HoReCa területén

Hőkezelő készülékek, professzionális elszívók

Jégkocka- és jégkásakészítő gépek, hűtőládák, professzionális hűtők, hűtővitrinek, fagyasztók, sokkoló hűtők, egyéb hűtőberendezések és gépek

Teljes körű szolgáltatások az élelmiszeripar számára

Kész élelmiszerek, konzervek, diétás termékek, lekvár, nektárok, professzionális olajok

Meleg italok készítéséhez használt eszközök

Termékek barbecue-hoz, bárhoz, büféhez, vendéglátáshoz

Csomagolások közétkeztetési és gyorséttermi egységek számára

 

Egyéb szolgáltatások és lehetőségek

Tanácsadás, tervezési útmutatás technológiai folyamatokhoz

Foodtruck és más, élelmiszeriparban használatos járművek

Energiaköltségek csökkentésére szolgáló megoldások, napelemrendszerek termelői- és vendéglátó egységek számára

Tanácsadás Európai Uniós, vissza nem térítendő támogatásokhoz

IT megoldások, szoftverek és hardverek pékségekhez, cukrászdákhoz, édességboltokhoz, szállodákhoz, éttermekhez stb.

 

Ugyan a következő GastroPan nemzetközi kiállításig még hátra van néhány hónap, azonban a 2024-es évre történő foglalások már elkezdődtek, számos kiállító jelezte részvételi szándékát. A különböző beszállító vállalatok, forgalmazók, amelyek alapanyagokat és új technológiai megoldásokat kínálnak a pék-, cukrász-, valamint HoReCa ipar számára, már lefoglalták standjaikat a kiállítás következő kiírására, melyre jövő év tavaszán kerül sor.

A GastroPan kiállítás standjait a szervezők az igazolt foglalások sorrendjében osztják ki. Ahhoz, hogy vállalkozása KIÁLLÍTÓVÁ válhasson és ELŐNYOS STANDPOZÍCIÓT szerezzen, kérjük, lépjen kapcsolatba a szervezőkkel a +40 733 313 043 telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A 2024-es GastroPan kiállítással kapcsolatos további információkért látogasson el weboldalunkra, vagy vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel a fenti elérhetőségek valamelyikén.